Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Kurma İtemi Nasıl Alınır?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Clan kurdum clanım rokie seviyesinde clan kurma itemi almak istiyorum normal bir clan olması için,ama nerden alacağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Konu başlığı ve mesaj düzenlendi:Furkan Duyan
clan kurma itemi diye bir şey mi var Big Grin ayrıca hepsini büyük yazma
Clan sistemi daha beta aşamasında resmi maçlar daha açılmadı hiç bir klandada bu itemden yok Smile
rütbe vermek fln onlar yokmu bı yerde okudum clan kurma ıtemı almazsam clan 1 hafta ıçınde kapatılıcakmış kapatılmazmı şımdı yoksa okuduklarım eskı konular mı ? Big Grin
Fake haber Big Grin
benim clanım 1 yıldır duruyor Big Grin süs clanı ama o sadece ben varım Smile
sevındım o zaman beta bıtıpde normal versıyon ne zaman gelır ? Big Grin
(09-11-2011 12:38 PM)braveking96 Yazılan: [ -> ]sevındım o zaman beta bıtıpde normal versıyon ne zaman gelır ? Big Grin

warrock bu yarında gelebilir, 2 yıl sonra da gelebilir Tongue
(09-11-2011 12:33 PM)braveking96 Yazılan: [ -> ]rütbe vermek fln onlar yokmu bı yerde okudum clan kurma ıtemı almazsam clan 1 hafta ıçınde kapatılıcakmış kapatılmazmı şımdı yoksa okuduklarım eskı konular mı ? Big Grin

bi yerde okuduğum dediğin G1 in yayınladığı Turgayın bu forumda çevirdiği konu o itemler ve klan mevzusu daha gelmedi şu anki klanlarda sadece adam alınabiliyor sistem betadan çıktığında klan itemleri satılmaya başlanacak.
Daha o sistem gelmediki ama ne zaman gelir bilemeyiz 1 yıl 1 gün 1 ay hiç belli olmaz Warrock bu ama gene oynuyoruz Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler