Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock için bir önerim..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle selamlar iyi geceler.

Belirtmek istedigim gibi bir önerim olucak: Bu önerim sudur,Bildiginiz gibi bu warrock oyununda yerden silah alma gibi bir durum yok sadece marketten veya cephanelikten silah alınıyor.Bu yerden silah alma olayı Counter Strike,PointBlank Gibi oyunlarda var oynayanlar bilir.Size biraz sacma gelebilir ama bence güzel olabilir ve birazda cakallıga kacılmıs gibi olabilir hiç silah almayıp adamların ölmesini bekleyip onların silahını alman biraz cakallıga kacabilir ama genede bana güzel bir fikir geldi sizinde görüslerinizi bekliyorum ister elestirin,ister övün,ister sövün o size kalmıs birsey beyfendi
Oyuna ilk başladığımdan beri aklımdaydı. Ama bu gamersfirst'ü tanıdıktan sonra boşa tavsiye vermekle bile uğraşmadım.
Kimse parayla satılan silahı beleş olarak yerden aldırtmaz çünkü satışlarda düşüş olur.
Olumlu yanları:
1-) Zeki ve çakal warrock oyuncusu için muazzam fırsat pre falan almam +21 odalarda oynarım base yapıp sonra çıkarım her silahı almış olurum.
2-) Beleşten geçiniriz dinar harcamayız g1 falanda almam şahsen hele zombide adam ölür m60ını alırım. Smile

Olumsuz yanları:

1-) Ezolar silahını alır bide balı tutar vuramazsın öyle küfür edip durursun.
2-) Senin silahınla adam coşunca sana koyar.
3-) Warrocku ayıranda bu silah almama.
hahha imkansız !
bence warrocka hiç uygun bir fikir değil Big Grin
Bu Söylediğin Şey Crossfiredada Var Ama Onda Bazı Silahlar Yerden Alınmıyor kiss v-7 gibi galiba silahın ismi buyduBig Grin Bu Özellik Olabilir ama her silahı değil örn. Famas Aw50f Scorpion Tmp9 Mp7a1 tarzı silahlar alınmaz geri kalan g36 m4a1 vb. alınabilir ama gamerfirstin böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum.
saçma olmaz öyle şey Smile
Konu taşındı.
Bence böyle bir map yapsalar daha iyi Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler