Arkadaşlar merhaba...Sizinde bildiğiniz gibi geçen gün T-bomb tekrar pazar alanına geldi.Benim merak ettiğim şey ise Turgay'ın daha önce forumda düzenlemiş olduğu bi anket vardı(T-bomb un CQC den kaldırılması ile alakalı).Hatta bu resmi forumada bildirilmişti.İyi güzel anket düzenlendi resmi foruma bildirildi ve yüzlerce kişide bu konu hakkında yorum yaptı ve herkes T-bomb un CQC den kaldırılma kanaatindeydi.Ben bunu dikkate aldıklarını düşünüyordum.Çünkü uzun zamandır T-bomb pazar alanına gelmiyordu.Geçen gün T-bomb un pazara gelmesiyle anladımki bizim isteklerimizin , yapmış olduğumuz anketlerin felan hiç bir önemi yok.Hepsi fasa fiso...Anlaşılan Gamersfirst adminleri sadece ceplerine inen paranın hesabını tutuyorlar.Gerisinin bi önemi kalmamış artık.Oyunla ilgilenmemeleriyle olsun ya da isteklerimizin yerine getirilmemesiyle olsun bunu bizzat kendileride kanıtlamaktadırlar.Ben oyunu keyif için , stres atmak için oynarken artık daha da çok stres olmaya başladım son zamanlarda.Oyunda o kadar çook hack var ki artık oyun oynanmaz bir hale gelmiş.Artık insanlar hep bi şüphe içersinde . Öldüklerinde hack yazısı görmediğimde kendimi bi tuaf hissediyorum o derece bağımlılık yaptılar insanda

Haa bunu yeri geliyo bende yapıyorum fakat ileri gitmiyorum.Neyse fazla uzatmıyım.Diyceğim şu ki oyun artık oynanmaz bi hale geldi ve ben oyunu bırakıyorum...
kardes sana tamamen katılıyorum bende ne g1 nede pre almamaya karar verdim demin tam alıyodum sonra düşündüm ve dediklerin aklıma gelince lanet olsn dedim almadım gamersfirst yönetimi ceplerini düşünüyolar başka bişey değil bu k2 network varkende böyleydi şimdide böyle.
aynen abi bende bırakma noktasındayım!!
Tabii ki G1 yöneticileri olsun, oyun adminleri olsun bizim isteklerimiz ve şikayetlerimizin onlar için bir önemi yok, bunu çok kolay belli ettiler fakat kimseye de bu oyunu zorla oynatmıyorlar o konuda da en ufak bir şikayet etmemize gerek yok. Belli ki kazançları çok bu yüzden kimseyi sallamıyorlar. Şu admin hızır kaç kez oyunda online olduda oyun ile ilgili bir şeyler yaptı ? Yok uğraşmıyorlar, Allah kazandıkları parayı kat kat çıkarsın hak edilmeyen bir para o.
Hack konusunda herkes birbirinden şüpheleniyor adam 51 level ve 51 levele kadar staminayla rush atılıp 3 kişinin vurulabileceğini öğrenememiş ve beni bu yüzden sorgusuz sualsiz oyundan attı, eyvallah diyorum. Böyle böyle sıkıyorlar oyundan gerçekten de ama biz yapmıyomuyuz ? yapıyoruz illa ki çünkü oyun öyle bi hal aldı ki artık kimseye güvenemiyorsun. Bana clandan 1-2 yıllık tanıyan kişi soruyor özelden "hack mi var sen de ?" diye, yani ben de sormuyor değilim, aynısını bende yapıyorum. Bazı kişilerde de şunu görüyorum karşıda hack var yani adam gözükmüyor ve vuruyor ama son ele kadar atmıyorlar atılmıyor diyor oysa ki yalan atılır vote yaptığında, oyun öyle bi garip oldu ki artık oynanılmaz hale geldi ama ben bu oyun için harcadığım paraya yanmıyorum, yapacak bir şeyim yok zevkime harcıyorum kimse karışamaz buna da yeri gelir bırakırım. Sen de bırakamıyacağını biliyorsun ve bence hiç kendini kasma bu yüzden relax ol

Açık konuşmak gerekirse, gerek ben gerek o anketlere oy verip resmi forumda mesaj atan herkes ve daha önemlisi hepimizden daha çok bu konu ile ilgili çalışmış olan Hızır, kısacası herkes elinden geleni yaptı. Bu çalışmalarımız olmasa T-bomb'un ara sıra gelip ondada 1200 G1 olacağını sanmam.
Ama şunu söylemem gerekirse Ekim-Kasım ayında güzel bir protesto yapma planlarımız var. hele bir Eylül ayı geçsinde...
Oyunu Bırakan Yüzlerce Kişi Var Resmi Foruma Hepsinin Çektiği Premium ve G1 Kredilerinin Fiyatlarını Bulup Yayınlasak Ne Kadar Çok Şey Kaybettiklerini Belki Anlarlar.
Bence iyi bi item kaldırılmasın zaten gelmesi iyi oldu.
Alıntı:Ama şunu söylemem gerekirse Ekim-Kasım ayında güzel bir protesto yapma planlarımız var. hele bir Eylül ayı geçsinde...
Bu protesto olayı çok doğru ve yerinde bir karar olmuş bence...
(09-11-2011 12:22 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Bence iyi bi item kaldırılmasın zaten gelmesi iyi oldu.
katılmıyorum t bomb kaldırılsın 1 lwl adamın elinde t bomb var bu işmi şimdi
(09-11-2011 12:06 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Açık konuşmak gerekirse, gerek ben gerek o anketlere oy verip resmi forumda mesaj atan herkes ve daha önemlisi hepimizden daha çok bu konu ile ilgili çalışmış olan Hızır, kısacası herkes elinden geleni yaptı. Bu çalışmalarımız olmasa T-bomb'un ara sıra gelip ondada 1200 G1 olacağını sanmam.
Ama şunu söylemem gerekirse Ekim-Kasım ayında güzel bir protesto yapma planlarımız var. hele bir Eylül ayı geçsinde...
bence bu protesto'yu ekime kasıma bırakmamak gerek die düşünüyorum, oyun artık oynanmaz bir halde bunu en kısa sürede halletmemiz lazım derim.