Eventların sonuçlarını ekteki Excell dosyasında bulabilirsiniz. Oyun SS'leride onunla aynı ScrrenShot'tadır.
Geçmişte yaptığımız eventlarda olduğu gibi 999 pingi olan "slapnippy" vede "kaisystc" nickli kullanıcılar elenmişlerdir.
Ödül olarak XgameTR sponsorluğunda 1 adet Gold Premium veriyoruz ve onuda korkusuzsa kazanmıştır.
Ayrıca ilk 3'e giren Korkusuzsa Bykeshan22tr vede Techtrax WarrockTR Legends sıralamasına isimlerini yazdırdılar.
1. 3 puan
2. 2 puan
3. 1 puan almışlardır
[
attachment=4284]
Hehe can abi

Ya yer1n7kat6 yok arkadaş benim yerime gircekti evente of ya
Daha da event falan girmem. İşe bak hızırda vermesin ödülü. Yellow ping koydun girdim ? Green pingli odaya da girdim lag olsam öyle bir durumda giremezdim. Madem ping sorunu vardı o zaman green oda açılsaydı. Çıkıp gireyim diyorum cevap veren takan yok arkadaş. Cidden warrocktan iyice nefret ettim. Ben de event düzenliyorum ama 999 olan adama ödülünü vermeyi de biliyorum. 2 adam lag diye sorun çıkarır tabii kasti yaparım o kadar eziğim ki kasti lag açarım. Bırakın bu işleri
(09-10-2011 07:27 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Daha da event falan girmem. İşe bak hızırda vermesin ödülü. Yellow ping koydun girdim ? Green pingli odaya da girdim lag olsam öyle bir durumda giremezdim. Madem ping sorunu vardı o zaman green oda açılsaydı. Çıkıp gireyim diyorum cevap veren takan yok arkadaş.
oyun peer-2-peer alt yapısına sahip olduğu için koyduğum ping kişinin server ile olan pingidir. Yani mesela herkes Istanbul'dan bağlanıyorsa 110 ping ve üzerini odaya almaz ama 999 ping kişilerle olan bağlantıda olan bir sorun. Bunun ping limitle bir alakası yok.
Turgay sen event düzenleyeceğin zaman lag olan kişi ödül alamaz diye uygulama veya şart koydun mu ? Lagmış pingmiş, ben yazan bir şey göremiyorum ? Serverların karma olduğu zamanlarda da oynamış adamlarız biz lag, ping mevzusu açıldığı zaman sinirlerim tepeme çıkıyor. Hızır'ın düzenlediği green evente de katıldım ama herkesi 999 görüyordum. Oyun sırasında müzik açtığım için göstermelik bir 999 oluyor. Normal pingim 40-50 arası çık gir yapayım diyorum cevap vermiyorsun. Hak bu mu şimdi en baştan söyleseydin hiç katılmazdım.
(09-10-2011 07:36 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Turgay sen event düzenleyeceğin zaman lag olan kişi ödül alamaz diye uygulama veya şart koydun mu ? Lagmış pingmiş, ben yazan bir şey göremiyorum ? Serverların karma olduğu zamanlarda da oynamış adamlarız biz lag, ping mevzusu açıldığı zaman sinirlerim tepeme çıkıyor. Hızır'ın düzenlediği green evente de katıldım ama herkesi 999 görüyordum. Oyun sırasında müzik açtığım için göstermelik bir 999 oluyor. Normal pingim 40-50 arası çık gir yapayım diyorum cevap vermiyorsun. Hak bu mu şimdi en baştan söyleseydin hiç katılmazdım.
Can bu kadar celallenmene gerek yok.Senin pingin 40-50 de olsa 999 da olsa belliki sende bi lag mevcut.Modemden kaynaklanan bi sorun olabilir.Öldükten 2-3 sn sonra yumrukla 2 kişi alman pekte normal karşılanmaz.
Warrocktr de yıllardır eventlerde diğer oyuncuların korunması açısından pinglerine bakıldı.999 olanın karşısında diğerlerinin bir şansı yok zaten ne kadar iyi oynasada.
Bu yeni bir uygulama değilki. Bugüne kadar yapılmış hiç bir eventta +150 ping vede 999 olanlara ödül vermedik. Geçmiş event sonuçlarına bakabilirsin. Oyundaki oyuncularda yer yer şikayetlerini dile getirdiler yapabileceğim bir şey yok bu konuda.
She Loves Big xD