Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock GamesCom Interview with G1-Nemico
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Paylastım galiba ! ( yinede tesekkürler )
Bu adam ya Brazzers Yada Johny sinss amca oğludur . Tıpa tıp aynısı.
turnuva videolarını çekseydi buney böyle 10 kişi toplanmış soru soruyorlar gerçi soruda yokki anca kel adam konuşuyor
(09-10-2011 04:49 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]turnuva videolarını çekseydi buney böyle 10 kişi toplanmış soru soruyorlar gerçi soruda yokki anca kel adam konuşuyor

Kel adam Big Grin o WarRock'un kitabını yazdı nan haberın varmı Big Grin
(09-10-2011 04:48 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Bu adam ya Brazzers Yada Johny sinss amca oğludur . Tıpa tıp aynısı.

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
(09-10-2011 04:48 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Bu adam ya Brazzers Yada Johny sinss amca oğludur . Tıpa tıp aynısı.

aynen yazıcaktım varya kel adam brazzersı hatırlattı diye vazgeçtim Big GrinBig Grin

ayrıca furkan madem kitabını yazdı neden o soruları yukardaki adama tercüme ediyor veya daha yüksek bir kademede değil Big Grin

kel adam=Brazzers Big Grin
(09-10-2011 05:05 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]

aynen yazıcaktım varya kel adam brazzersı hatırlattı diye vazgeçtim Big GrinBig Grin

ayrıca furkan madem kitabını yazdı neden o soruları yukardaki adama tercüme ediyor veya daha yüksek bir kademede değil Big Grin

kel adam=Brazzers Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
oyunlardan görüntü olsa
Alıntı:Bu adam ya Brazzers Yada Johny sinss amca oğludur . Tıpa tıp aynısı.

Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-WarRock-...z1XYjIudD7
Warrock Türkiye Destek Platformu
Çok benziyor gerçekten Big Grin
Referans Adresler