Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Superonline Lag Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar gecen seneye kadar ttnet üyesiydim arada kopmalar dışında herhangi bir lag şikayetim yoktu 1mbpslik baglantım vardı taaki bu yaza akdar bu yaz abim saolsun superonlinea gecmıs 16 mbpsye kadar ve bu donemden itibaren surekli lagım sürekli lagım internet hız testinde 8.80 download 0.67 upload hızım ama oyunda sureklı lag var şimdiye kadar forumda lag hakkında açılmış olan tüm konuları okudum denedim olmuyor olmuyor superonline ı aradım santralden reset attırdım baglantıma gene olmadı modemı değiştirdim gene olmadı delircem yardım edin lütfen!
Ben superonline fiber kullanıyorum sıkıntı yok 50 Mbit Smile Eskiden 10 kullanıyordum o zamanda hiçbir sıkıntı yoktu çoğu kişiyi yeşil görüyordum

[Resim: 21jozh1.png]
(09-10-2011 02:05 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Ben superonline fiber kullanıyorum sıkıntı yok 50 Mbit Smile Eskiden 10 kullanıyordum o zamanda hiçbir sıkıntı yoktu çoğu kişiyi yeşil görüyordum

ya bende fiber istedim de superonlinein fiberi bizim sokağa döşenmemişti başvuru yapsaydım bi kaç gün içinde bağlayacalardı adres değişikliği olcak diye bağlatmamıştım kaldı ole Ss.gif
(09-10-2011 02:05 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Ben superonline fiber kullanıyorum sıkıntı yok 50 Mbit Smile Eskiden 10 kullanıyordum o zamanda hiçbir sıkıntı yoktu çoğu kişiyi yeşil görüyordum

artistlik yapma ttnet akaaar
[Resim: 1475716736.png]
(09-10-2011 02:09 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]

artistlik yapma ttnet akaaar
[Resim: 1475716736.png]

ahahahh bu sinirli halimle güldürdünüz Allah ne muradın varsa versin D:
ara adamları gelsinler eve baksınlar modeme bi cihaz takıyolar bişeyleri ölçüyolar ben çağırmıştım Smile
kac kez aradım anca santralden reset attı itler Ss.gif
Benim internet ttnet ancak bende de harhangi bir sıkıntı yok.SuperOnline nın online oyunlarda sıkıntısı olabilir.Online oyunlarda bence en iyisi ttnet.
Bende ki 10 luk bağlattığımdan beri hiç bir sorunum olmadı.Oh be keşke öncedende olsaydı diyorum.
şu lag denen illete bi çareeeeeee Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler