Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Directx mevzusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler dün formattan sonra directx 9.0 indirdim ve oyunu 16bit düşük grafiklerde oynarken 32bit yüksek grafik ve herşey açık kasmadan oynuyorum sorum şu internette directx 9 un farklı farklı güncellemeleri var 2008 mart 2008 haziran falan filan bendeki dosyalara baktığımda farklı yılların farklı ayları var bana açıklarmısınız ne oluyor bu yani şimdi ben directx 10 indirirsem dahamı iyi olacak bilen birisi birşey yazarsa sevinirim Smile
Bende anlamıyorum bu işi ,öteki oyunlarda bu sorunum warSs.gif
(09-10-2011 11:59 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Beyler dün formattan sonra directx 9.0 indirdim ve oyunu 16bit düşük grafiklerde oynarken 32bit yüksek grafik ve herşey açık kasmadan oynuyorum sorum şu internette directx 9 un farklı farklı güncellemeleri var 2008 mart 2008 haziran falan filan bendeki dosyalara baktığımda farklı yılların farklı ayları var bana açıklarmısınız ne oluyor bu yani şimdi ben directx 10 indirirsem dahamı iyi olacak bilen birisi birşey yazarsa sevinirim Smile

bende de 16 bit düşük ayarlarda 2 kişilik odada kasma yaparken, kasanın kapağını açtım vantilatörü dayadım, 32 bit yüksek ayarlar 32 kişilik odada internetten müzik dinleyerek kasmadan oynayabiliyorum Big Grin
(09-10-2011 05:17 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]
(09-10-2011 11:59 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Beyler dün formattan sonra directx 9.0 indirdim ve oyunu 16bit düşük grafiklerde oynarken 32bit yüksek grafik ve herşey açık kasmadan oynuyorum sorum şu internette directx 9 un farklı farklı güncellemeleri var 2008 mart 2008 haziran falan filan bendeki dosyalara baktığımda farklı yılların farklı ayları var bana açıklarmısınız ne oluyor bu yani şimdi ben directx 10 indirirsem dahamı iyi olacak bilen birisi birşey yazarsa sevinirim Smile

bende de 16 bit düşük ayarlarda 2 kişilik odada kasma yaparken, kasanın kapağını açtım vantilatörü dayadım, 32 bit yüksek ayarlar 32 kişilik odada internetten müzik dinleyerek kasmadan oynayabiliyorum Big Grin

gerçektenmi doğruysa deniyeccemBig Grin
Directx11' in web installerını indir, 1mb dan küçüktür boyutu. + Ekran kartı driverını güncel tutarak maksimum performans alabilirsin.
Referans Adresler