Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlgilenirseniz Memnun Olurum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle S.a.
Beyler İlk Önce Şunu Sölemek İstiyrum bn önceden OPK ciydm ama baktım hacklerle bişi olca yok ban yedim Opk yı bıraktm çarımı güzelce İtemlerle düzdüm son zamanlarda Biraz power lewel yapanların yannda kasılldım ve dun ise kasılırken toplu bir sekilde hesabımız kapandı itemleri çoktu çar yönünden bişi yokta giden itemlerim çok koydu helede o gün aldığım t bomb onun harcindede premium + diğer itemlerim vardı itemleri başka bir çara alabirmiyim yada hesabım bloced oldu açılırmı sizlere şu soruları sormak istyrum bana cevap verirseniz. Memnun olurum bide ne yapmam gerektiğini sölersenz sevinirim .... Saygılar
İyi olmuş hileyle kasmısın inşallah açılmaz parana yazık olmuş ama
Admin görünce burdanda Blocked olursun Tongue
her zaman kassam neyse gitte diğer çarlara bak adamlar 60 lewele geliyolar şurda 1 hafta sadece yaptık elimize yüzümüze bulaştrdık yapmamamz gerkelıydı ama geç
Haha Big Grin
(09-10-2011 10:46 AM)johnylesh Yazılan: [ -> ]her zaman kassam neyse gitte diğer çarlara bak adamlar 60 lewele geliyolar şurda 1 hafta sadece yaptık elimize yüzümüze bulaştrdık yapmamamz gerkelıydı ama geç

Son pişmanlık fayda etmiyor umarım tekrar hackle kasmazsın parana yazık olur yoksa
yok bu saaten sona para yatrmam çarda kasamam zaten üniversite açılıyo
İyi olmuş bide buraya gelip konuşuyon ban.gifban.gifban.gif
İlahi adalet ve yapacak bir şey yok!
Hem kendin diorsun eskiden opk idim sonra baktım birşey olcagı yok dedin hemde sonradan power lvl lerle birlikte kasarsan olacagı bu haketmissin + madem power lvl yapcan nie premium veya item alıonki bu sana ders olmuştur umarım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler