Arkadaşlar warrock da gold premium alıp kendime assault için bir silah alcam fakat 2 silah arasında takıldım Famas ve ya M249 genellikle UO(Arsa alan) da iyiyim ve genellikle öle odalarda oynarım CQC fazla oynamam bu yüzden 2 sinede en uygunu M249 uygun buldum ama çog kişide famas dior buyüzden size danışayım dedim.

UO falan oynuyorsan sana tavsiyem assaultu falan boşver heavy diz. 1 tane normal rpg 1 tane G1 deki rpg 1 tane M249 işini görür. Hem bu şekilde cqc ve bg de oynayabilirsin. Rpg'nin zevkini alınca diğerleri sıkıcı gelecek

Alıntı:UO falan oynuyorsan sana tavsiyem assaultu falan boşver heavy diz. 1 tane normal rpg 1 tane G1 deki rpg 1 tane M249 işini görür. Hem bu şekilde cqc ve bg de oynayabilirsin. Rpg'nin zevkini alınca diğerleri sıkıcı gelecek Smile
Alıntı : http://forum.warrocktr.com/Konu-Silah-%C...z1XWSt72xl
Warrock Türkiye Destek Platformu
Arkadaş UO dan bahsediyor fakat rpg ile oynamayı becerebilirse oynasın derim ama F.A.M.A.S M249 neden bir arada almıyorsun 3 ve 5 inci slotlarda kullanabilirsin ama sniper da önerebilirm sana.Gold Premium aldıysan ticket at ve 14 günlük aw50f ni iste.. İyi Oyunlar Şimdiden
famas al her türlü gideri var ...
aynen Heavy donat , UO , BG oynuyorsan en iyisi !
Tek silah alacaksan UO için en iyisi psg

Heavy veya sniper diz oynayamam diyorsan famas ve m249 u beraber al oyna
UO da m249 çok iyi iş görüyor m249 tavsiye ederim cqc de ölüm maçlarında da çok iyi iş görür.