Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Öneriler--
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
82 level account'u satmayı düşünüyorum, eskisi kadar keyif almıyor, sıkılıyorum.. Bana fiyat olarak tavsiyelerde bulunun..

Famas retail ve 800 k dinarı var içinde 2400 de g1 var.. İtemlerde uzun süreli 3 ay idare eder şu an ki hali ile. Battlefield oynamak daha güzel geldi, bf3 de çıkacak, mw2 de aldım farklı oyunlar oynama isteği geldi bu kadar yıl sonra warrock artık sıkmaya başladı. Elimde Ankara içi bir alıcı 500 verebileceğini söyledi sizce nasıl iyi mi ? Eğer 500 e karar kılarsam satıp Mete Han'ın hesabında oyuna keyfine gireceğim, ama işte düşüncem 500 mü yoksa daha mı pahalıya ?
bu zamanlarda warrock hesapları fazla para etmemeye başladı, bence 500 ü kabul et ve sat victory.gif
Bence 500 lira oyunun bu zamanlarında gayet iyi
Bencede 500 TL ye ver yoksa zor bulursun bu zamanda böle fiyata alıcı.
Senin char daha fazla eder ama sat 500 e satamazsın yoksa daha
eğer 2-3 ay önce olsa bi rahat 750 tl eder.
bence biraz bekle bir kaç tane daha alıcı çıkar yüksek fiyat veren okadar para ve emek verdin biraz daha fazlasını hak ediyorsun DOST

bende seneye biraz daha oynayıp cod bf crysis falan oynamayı düşünüyorum online tahılırık beraber.
iyi bence 500 TL , suanki duruma bakarsak Tongue
500 Yeter.
Satayım o zaman ben teşekkürler victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler