Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mr.Erşen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar dantex artık benim charım degildir evet evet dogru duydunuz 6 gün önce 180 TL+akpile sattım 1000 kere söyledim ama anlayan olmadı herhalde düşmanım çokmuş onu gördüm sadece iyi forumlar sizi seviyorum dostlarımbeyfendi
Akbil geçersiz artık salak. İstanbul Kart var. dskhgsd.
akbilBig Grin
Seneye tekrar oynamak için hesap alıcan saçmalamışsın oğlum satmıycaktın aslında.
(09-09-2011 10:31 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Akbil geçersiz artık salak. İstanbul Kart var. dskhgsd.

Sagol bitanem,kazıklanmışım onu anladım şimdi biliyomusun Ss.gif
(09-09-2011 10:31 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Akbil geçersiz artık salak. İstanbul Kart var. dskhgsd.

Salak dediğin kişiye dikkat et. adamım bakkallarda falan hala devam ediyo yazıyo akbil bayisinde de yazıyordu
Okuma yazma bilenler anlarlar artık heralde kaçıncı konu oldu sayamadım ama neyse.
maşallah charı alanda hemen opkya başlamış lobbyde boy gösteriyor dante klimalı gece gündüz opk afk diye parasına yazık madem opk yapıcan aç bitane char 4-5 güne kasılırsın zaten
(09-09-2011 11:25 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]maşallah charı alanda hemen opkya başlamış lobbyde boy gösteriyor dante klimalı gece gündüz opk afk diye parasına yazık madem opk yapıcan aç bitane char 4-5 güne kasılırsın zaten

dante2369

Akbil geçerli süresi uzatıldı herkes akbilleri karta çevirmeye çalıştığı için ellenrinde kart kalmamış. ! Wink
Referans Adresler