Öncelikle Konuyu Nereye Acacagımı Bulamadım Buraya Actım O Yüzden Özür Dilerim. Bu Adamın Dediklerinden Dolayı Banlatamazmıyız?
Ss silindi.(Forumda küfürlü ss paylaşımı yasak).Metin Kandemir
Bu adam zaten Powerlvl olay cıkmasın diye koymadım !
(09-09-2011 09:33 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bu adam zaten Powerlvl olay cıkmasın diye koymadım !
Ozaman Koyalım Onuda. Ticket Atalım Ban Yesin .
Yazık günah ya ozaman git pkk serverine adama bak,şaka maksadı olabilirmi diye düşünüyorum olanaksız.
(09-09-2011 09:34 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Yazık günah ya ozaman git pkk serverine adama bak,şaka maksadı olabilirmi diye düşünüyorum olanaksız.
olum adam 18 günde lv almıs nasıl is yanlıs görmediysemed sadece 926 kill yaparak
xcaslos94x eski nicki elinizde ss video benzeri birşey varsa koyun ona göre işlem yapılır yoksa suçlamalar havada kalıyor.
Adamın canını sıkmayın lan . Elinizde kanıt varsa koyun .
(09-09-2011 09:59 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Adamın canını sıkmayın lan . Elinizde kanıt varsa koyun .
önce adam gibi konuşmayı öğren de gel, lan ne demek, buranın bir forum olduğunu unutma
Yani elinizde kanıt varsa koyun banlansın boş yere iftira atmaya gerek yok.
(09-09-2011 10:02 PM)Starlite Yazılan: [ -> ] (09-09-2011 09:59 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Adamın canını sıkmayın lan . Elinizde kanıt varsa koyun .
önce adam gibi konuşmayı öğren de gel, lan ne demek, buranın bir forum olduğunu unutma
Herkesin bir sabrı var . İnsan öle bir noktaya geldiği zaman gözü hiç bir şey görmez .