Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılması engellenen Fenerbahçe'nin, kararın tedbiren durdurulması talebini reddetti.
CAS'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, Futbol Federasyonu'un Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmaması kararı aldığı, UEFA'nın da Fenerbahçe yerine Trabzonspor'u gruplara aldığı hatırlatıldı.
Açıklamada, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için CAS'a başvurduğu hatırlatıldı. Şike iddiaları sebebiyle Fenerbahçe hakkında soruşturmanın da devam ettiği belirtildi.
Platini çok kızmış Bank Asya az kalır demiş

ANTU, GFB başta olmak üzere tüm Fenerbahçe taraftar TOPlulukları pankart açsın; gelen vurdu giden vurdu gibisinden.
(09-09-2011 09:26 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]ANTU, GFB başta olmak üzere tüm Fenerbahçe taraftar TOPlulukları pankart açsın; gelen vurdu giden vurdu gibisinden.
Açsınlar ben derbiyi bekliyorum o zamana kadar inşallah yatışmaz bu olaylarda o zaman uA güzel pankartlar asar.

(09-09-2011 09:32 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ] (09-09-2011 09:26 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]ANTU, GFB başta olmak üzere tüm Fenerbahçe taraftar TOPlulukları pankart açsın; gelen vurdu giden vurdu gibisinden.
Açsınlar ben derbiyi bekliyorum o zamana kadar inşallah yatışmaz bu olaylarda o zaman uA güzel pankartlar asar. 

Pankart dediğin zaman akla gelen taraftar grubu çArşı'dır, biliyorsun değil mi?
Öncelikle bu ret ana davayı etkilemez.
Bu bizim için daha iyi oldu. Zaten avukatlarımız yaptıkları açıklamalarda bu sonuçu beklediklerini söylemişlerdi. Eğer ŞL'ye gitmiş olsaydık alacağımız tazminat azalacaktı

Zaten oyuncularıda göndermiştik

(09-09-2011 09:47 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (09-09-2011 09:32 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ] (09-09-2011 09:26 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]ANTU, GFB başta olmak üzere tüm Fenerbahçe taraftar TOPlulukları pankart açsın; gelen vurdu giden vurdu gibisinden.

Biliyorum tabi onları da bekliycem =)
seyrantepe demi kadiköydemi istersiniz

yada durun her ikisidende olsun ....
Gene rahad olun fener o durumdan çıkar.
(09-09-2011 09:47 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (09-09-2011 09:32 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ] (09-09-2011 09:26 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]ANTU, GFB başta olmak üzere tüm Fenerbahçe taraftar TOPlulukları pankart açsın; gelen vurdu giden vurdu gibisinden.

Evet çarşını liverpool maçından sonra açtığı pankartıda hatırlıyorsundur ozaman."ÇARŞI 8'E RAZI 9'A KARŞI"..!