Hem grafikleri o kadar kötü değil ki

1 Ay premıyum almasalar bakın warrock nasıl oluyo alıstılarTurklerı somurmeye ...
wr yerıne keske bu oyuna baslasaydım nereden basladım bu oyuna
Ben zaten warrocku bırakalı 1 sene olcak bad company2 oynuyorduk bf3 gelene kadar warrock oynayalım dedik hacklerden powerlevellerden geçilmiyor hala.
Harika bir oyun kesin oynayacağım.
Para tuzağı diyorsunda bunu neye dayanarak söylüyorsun.Herkes haddini bilecek arkadaş.Adamlar zorla bana para ver diyip silah zoruyla senden para almıyor.Para yatıran oyunu oynuyor premium g1 alıyor ki yatırıyor.Bu nasıl bir mantıktır nasıl bir düşüncedir ki sen bu şirkete Para Tuzağı tabirini yakıştırıyorsun.Oynamak istemeyen oynamaz herkes istediğini yapmakta özgürdür ama aynı şekilde hiçkimse etrafına bu şekilde pis diyebileceğimiz nitelikteki tabirlerle son derece gereksiz şekilde yakıştırma yapamaz.
(09-09-2011 08:40 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Para tuzağı diyorsunda bunu neye dayanarak söylüyorsun.Herkes haddini bilecek arkadaş.Adamlar zorla bana para ver diyip silah zoruyla senden para almıyor.Para yatıran oyunu oynuyor premium g1 alıyor ki yatırıyor.Bu nasıl bir mantıktır nasıl bir düşüncedir ki sen bu şirkete Para Tuzağı tabirini yakıştırıyorsun.Oynamak istemeyen oynamaz herkes istediğini yapmakta özgürdür ama aynı şekilde hiçkimse etrafına bu şekilde pis diyebileceğimiz nitelikteki tabirlerle son derece gereksiz şekilde yakıştırma yapamaz.
Haklı para veren her şeyi göz önünde bulundurarak alıyor o g1 preyi