Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Messenger ve Hack Rapor Sistemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-09-2011 06:57 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]5. yılını dolduran warrock'un bence diğer Fps oyunlar karşısında bir şansı kalmadı.Gerek gamefirst'ün para kazanma hırsı gerek oyun içindeki illegal işleri engelleyememesi oyunun giderek diğer fps oyunlara benzetilme çabası ile warrock bence ömrünü tamamlamak üzere.Oyunu düzeltmek istiyorlarsa beta haline sadık kalınarak sıfırdan client hazırlanmalı oyunun otomatik güvenlik sistemi geliştirilmelidir.Her gelen patch yeni problemleride beraberinde getiriyor.5 senedir sorunsuz warrock oynadığımı hatırlamıyorum.

son darbeyi ben vuracağım ( biz ) ğız 2 gün süre onlara
2 güzel oyun war wr ku süpürecek Smile
(09-09-2011 08:04 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]
(09-09-2011 06:57 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]5. yılını dolduran warrock'un bence diğer Fps oyunlar karşısında bir şansı kalmadı.Gerek gamefirst'ün para kazanma hırsı gerek oyun içindeki illegal işleri engelleyememesi oyunun giderek diğer fps oyunlara benzetilme çabası ile warrock bence ömrünü tamamlamak üzere.Oyunu düzeltmek istiyorlarsa beta haline sadık kalınarak sıfırdan client hazırlanmalı oyunun otomatik güvenlik sistemi geliştirilmelidir.Her gelen patch yeni problemleride beraberinde getiriyor.5 senedir sorunsuz warrock oynadığımı hatırlamıyorum.

son darbeyi ben vuracağım ( biz ) ğız 2 gün süre onlara
2 güzel oyun war wr ku süpürecek Smile
Ne gibi özden abi biraz daha açsan?
Doğruyu söylemek gerekirse imkansız gibi birşey Sad Sad
Bos hayaller bos warrock hic bir zaman duzelmez ve duzelmiycek hack kalkmaz Gm lerin kendisi bu islerden extra gelir sagliyor yani binevi warrock hack'i kendisi yapiyor hack olmassa warrockda olmaz yeni baslyalanlar icin hack her zaman ogrenimi kolaylastirir..
(09-09-2011 07:05 PM)nca4love Yazılan: [ -> ]Hack sorunu kalksın demiyecem çünkü online bir oyunda hackleri kaldırmak o kadar kolay değil.Gamersfirst ekibinden sadece istediğimiz şey şu lanet olası kasmayı engellemek için çalışmalara başlamaları.Gerekirse beta dönemine geri dönelim grafik fazla önemli değil önemli olan oynarken zevk almak.Warrock diğer gamersfirst oyunlarına göre en az ilgi gösterilen oyun.3 sene önce 512 MB ram ile çok rahat oynayabilirken şimdi 8GB ramlı pc kasıyor victory.gif

katılıyorum. oluru olmayan işlerle uraşacaklarına kasmayı çözssün'ler zati hack'leri kendi üretiyo bitmesini istermi adamlar para kazanıyor hackler sayesinde bunu bilmeyenmi var..
Kore'de vardı messenger olayı, pek gerekli değil bence.

(09-09-2011 07:57 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]wolf team özentisi chat ve arkadaş listesi.

G1'de garanti WolfTeam'den görmüştür sohbet ve arkadaş listesini.Haklısın kaarşim.
Kasmayı düzeltsinler yeter başka bir şey istemiyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler