Oyunun dili bir önceki yamada düzgündü fakat son yama geldikten sonra böyle oldu.Oyuna girerken Türkçe dil ile girdiğimde böyle gözüküyor bu sadece bendemi oluyor yoksa genel bir sorunmu bunu sormak istedim.
![[Resim: 309r7dh.jpg]](http://i56.tinypic.com/309r7dh.jpg)
Bende hiç olmuyor ma arkadaşlarımın bazılarında oluyor.Nedenini ve çözümünü bilmiyorum.
Bende de oluyordu bu ama bir oyun oynadıktan sonra lobye gittiğimde düzeliyordu
Oyuna girdiğinde Ayarlar'a tıklayıp birşey yapmadan Kaydet'e basarsan düzelecek
(09-09-2011 12:13 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Oyuna girdiğinde Ayarlar'a tıklayıp birşey yapmadan Kaydet'e basarsan düzelecek
(09-09-2011 12:13 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Oyuna girdiğinde Ayarlar'a tıklayıp birşey yapmadan Kaydet'e basarsan düzelecek
Bende birşey olduğunda böyle yapıyorum düzeliyor.
Peki bu sorunu G1 Adminlerine ve Hızır'a ilettinmi ?
Oyun içinde /o yapıp kaydet düzelir

Bendede vardı. Sanırım 64 bit'ten kaynaklanıyor. Ben ingilizce kullanıyorum onda olmuyor.
(09-09-2011 12:23 PM)TaTy Yazılan: [ -> ] (09-09-2011 12:13 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Oyuna girdiğinde Ayarlar'a tıklayıp birşey yapmadan Kaydet'e basarsan düzelecek
Peki bu sorunu G1 Adminlerine ve Hızır'a ilettinmi ?
Çok söz ettim özellikle Türkçe karakterlerin oyunda hatalı olduğunu vurguladım sorunun devam ettiğini yeniden ileticem