Bence bu sahtedir inanmıyorum daha bunun gibi na akdar çok şey var yumurtada allah yazıyor saçmalık
çoğu yalan bunların gerçek olanlarıda olabilir Allahın taktiri sonuçta ama hangisi gerçek gözümle görmeden inanmam

Bence doğuştan falan değil sonradan olma birşeydir
Bismillahirrahmanirrahim.
Allahın hikmetine bak.
(09-08-2011 11:45 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Bismillahirrahmanirrahim.
Allahın hikmetine bak.
Bu sabah Ömer Çelakılda vardı. O programı izleyin çok var Allahın hikmetlerinden sadece 1 kaç tanesi.
Allah sevgidir, rahmettir ve berekettir.Huzur ve mutluluk kaynağıdır.Saygı ve kudret sahibidir.Hayatı var eden ve anlam yükleyendir.İnsanı ve tüm canlıları yücelten ve varlığından haberdar edendir.
Herşeyin anlam ve bütünlüğünü yeryüzüne yayan ve koruyandır.Varlığın hak ve hukukunu kollayan ve ölümle anlamlaştırandır.
Varlığa kendi ruhundan can veren ve ruh katandır.Hayatı anlamlaştıran ve sonlandıracak olandır.
Ruhsuz hikayelerde bile bir anlam ve bütünlüğü kalplere hissettirendir.
Kendisini bulması için nice fırsatlar ve vesileler yaratandır.Allah doğruluktur, dürüstlüktür.
Ölümle bitmeyen bir hayatı canlandırandır.Aileleri bir araya getirendir.Hoşnutsuzlukları gideren, haksızlığa uğrayan bir karıncanın hakkını teslim edendir.
Allah, nihai Adaleti yaratandır.
Ben Pek İnanmıyorum Bu Tarz Şeylere Yok Aslan Allah Demiş Yok Bacağında Arapça Allah Yazısı Çıkmış Niye Türkçe Çıkmamış Arapça Çıkmış ? Fake Haberler Bunlar.Yinede Güzel Paylaşım Teşekkürler.