Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Start Verildi. (OPK)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
opk yapan oyuncular banlanmıyor anca milleti level düşürler
ilk hack i bitirmeleri gerekir
Gerçekten hack yapan oyuncular ban yemiyor hackshield düşük seviyede açılan hackleride algılamıyor ne yazıkki.
Gercekten delirdi bunlar.Kotu deyisle azdilar. Smile

Bir de sen Bedbahtsın bugun sen oynadım Smile
(02-20-2010 02:01 PM)hamza78 Yazılan: [ -> ]Gercekten delirdi bunlar.Kotu deyisle azdilar. Smile

Bir de sen Bedbahtsın bugun sen oynadım Smile

Hmm, olabilir. Smile
Smile Oldu da hatta soyle dedın :
-Onlar base yapıyoruz diye base yapcam deilim kusura bakmayın dedin Smile Sniptin Smile
(02-20-2010 02:05 PM)hamza78 Yazılan: [ -> ]Smile Oldu da hatta soyle dedın :
-Onlar base yapıyoruz diye base yapcam deilim kusura bakmayın dedin Smile Sniptin Smile

Adamlar base yapıyorlar, içeri bi bomba boom! Smile
Ben önden gidip alıyordum 1-2 kişi.
Ne yazık ki haksızca level yükseltmeyi ısrarla isteyen ve bu amacına ulaşmak için opk hack kullanan yada opk hack kullanılmasına seyirci kalan oyuncular mevcuttur.

Hayal kırıklığına uğramama sebep olan konu, uzun süredir War Rock oynayan ve değişik clanlara mensup oyuncuların da bilerek ve isteyerek "opk ve seri exp" odalarının müdavimi olmalarıdır.

opk ve seri exp odalarında hack kullanılarak haksız level yükseltilmektedir.Bu eylem, War Rock oyununu yüreğiyle oynayan dürüst oyunculara vurulan bir darbedir.

Aşağıda bilgilerinize sunduğum resimler, yukarıda anlatmaya çalıştığım durumu özetlemektedir.

Saygılarımla.

[Resim: thumb-331F_4B904EB4.jpg]

[Resim: thumb-F59C_4B904F7F.jpg]
Buyrun Bendende Bir Tane OPK.
Saygılarımla.
Shiqiponje ve grkmbzkrt17 bıle Opk hack Smile shiqip Bomba Digeri M14 Falan Atıyor...
[Resim: b893a3b5.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler