Forumun sıcak olduğu şu dakikalarda tansiyon düşürecek haber
Formula 1 için belirlenen fiyatta anlaşma sağlanamadı, Türkiye bu yıl takvim dışında kaldı. Ancak görünen o ki, formula pisti boş kalmayacak. İstanbul Park, farklı bir yarışa, Avrupa Kamyon Yarışları şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
Video için tıkla
Habere gitmek için buraya tıkla
Binek araç şampiyonalarının istanbul park'a gelmesi için resmen tapıyorum. DTM olsun WTCC olsun umarım gelirler. Ayrıca artık İstanbul Park'ın belli bir ücret karşılığı kiralanması gerekiyor. Almanya'nın en köklü pistlerinden birisi olan "nürburgring nordschleife" pisti 20 küsür Kilometre olup, insanlar arabaları ile gelip belli bir ücret karşılığı pistte tur atabiliyorlar.
(09-08-2011 09:53 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Binek araç şampiyonalarının istanbul park'a gelmesi için resmen tapıyorum. DTM olsun WTCC olsun umarım gelirler. Ayrıca artık İstanbul Park'ın belli bir ücret karşılığı kiralanması gerekiyor. Almanya'nın en köklü pistlerinden birisi olan "nürburgring nordschleife" pisti 20 küsür Kilometre olup, insanlar arabaları ile gelip belli bir ücret karşılığı pistte tur atabiliyorlar.
Evet güzel olur bmw ile istanbul parkta tur atmak arada yarış falan.
(09-08-2011 09:56 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (09-08-2011 09:53 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Binek araç şampiyonalarının istanbul park'a gelmesi için resmen tapıyorum. DTM olsun WTCC olsun umarım gelirler. Ayrıca artık İstanbul Park'ın belli bir ücret karşılığı kiralanması gerekiyor. Almanya'nın en köklü pistlerinden birisi olan "nürburgring nordschleife" pisti 20 küsür Kilometre olup, insanlar arabaları ile gelip belli bir ücret karşılığı pistte tur atabiliyorlar.
Evet güzel olur bmw ile istanbul parkta tur atmak arada yarış falan.
Türkiyede orayı istila ederiz ama moto gp olacak dimi o çıkmadı
İnşallah ESP vardır en azından devrilmezler

motogp'de çok pahalı. Anasının nikahına bilet satıyorlardı. Wtcc yıllar önce 10 liraydı vede bomboş pistte yarıştılar resmen. Gidemediğime yanıyorum. Yol parası 10 liradan fazla ya neyse
Şu pist monako gibi olsa keşke yada valensiya çok rağbet görürdü.