Arkadaşlar şimdi ben hesabımı yeni sisteme göre açtım bu yüzden gizli sorusu yok yani çalınma ihtimali %90 diyebilirim. Bu durumda 1 level account açıp benim hesabı ona eklemek istiyorum. Sizce mantıklımı bu dediklerim ? Yine çalınma ihtimali yüksek olur mu ?
Teşekkürler
Sadece charının mailini sen biliyorsan çalamazlar.
Bencede çalınmaz zaten id ni nerden bulucaklar birilerine sölemezsen bişi olmaz bence
zaten yeni sistemde gizli soru istemıyo.char acarkende o yuzden gızlı soruya gerek yok
(09-07-2011 09:01 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]zaten yeni sistemde gizli soru istemıyo.char acarkende o yuzden gızlı soruya gerek yok

olum gizli soruyu demiyorum zaten. hesabın gizli sorusu yok benim yani yeni sistemde açtığım için bu yüzden çalmaları kolay değilmi
yok semih çalamazlar kolay kolay merak etme
Hem güvenli hemde güvensiz cünkü keylogglar , keylogg atınca direk msn'ye girer ( warrock icin yapdıysa ) EMAİLlerine girer IDni bulur ilk ondan sonra gamerfirstten sifremi unuttum diye girer msnye sıfırlama seyi gönderir yeni parolayı yapıncada nerden ulasıcaksan charına orların pwsini degistirir ( XGAMETR , MSN , HOTMAİL vb... )
(09-07-2011 09:12 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]yok semih çalamazlar kolay kolay merak etme
Bencede. Artık mail üzerinde herşey

(09-07-2011 09:13 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hem güvenli hemde güvensiz cünkü keylogglar , keylogg atınca direk msn'ye girer ( warrock icin yapdıysa ) EMAİLlerine girer IDni bulur ilk ondan sonra gamerfirstten sifremi unuttum diye girer msnye sıfırlama seyi gönderir yeni parolayı yapıncada nerden ulasıcaksan charına orların pwsini degistirir ( XGAMETR , MSN , HOTMAİL vb... )
Yani o kadar da salak değilim e-mailleri silmiycek kadar

Gelen tüm mailleri silerim mailden ve hotmail bilgileri benimle uyuşmuyor ^^
İşte keyloggerdan korkuyorum ama şifre falan değiştirirken çok dikkat ediyorum sanal klavyeden falan yazıyorum önlem amaçlı umarım bişey olmaz ya
(09-07-2011 09:14 PM)ByKeshan22TR Yazılan: [ -> ] (09-07-2011 09:12 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]yok semih çalamazlar kolay kolay merak etme
Bencede. Artık mail üzerinde herşey 
Umarım dediğiniz gibi olur her şey.

Kim hacklicek zaten charı