Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samiuysal hakkında!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Eski nicki carsiwrkyekarsi olan nickimi uW clanına girmeden önce nc attım samiuysal diye.2 haftadır oyuna girmiyordum.Girmeye basladım andan itibaren yani 2 gündür her girdigim odada power level kastımı söleyen kişiler var.Bende kendi capımda bir arastırma yaptım ve samukaan nickli bir arkadas power level yaptıgını ulastım.Samiuysal kesinlikle ve kesinlik power kasılmamıstır el emeği ile kasılmıstır.Bu linkteki sahısla karıstırmayın!
http://warrock-stats.com/index.php?site=...e=samukaan
böyle nick benzerlikleri kötü oluyor benimde başıma geldi nc attığım nick küfürbaz birinin her girdiğim odada kick yiyodum.
Adamda iyi kasmış he AngryAngry
Sami kardeşim hiç bir illegal yolla charını kasmamıştır ve 5 yıldır bu oyunu oynuyor 2 tane charı vardı birini bana sattı 37 level diğer charı olan ise samiuysal oda kendi charıdır sami bu zamana kadar hiç bir illegal yol kullanmadı kullanmazda kimse bir kanıtı olmadan suçlama yapmasın karşısında beni bulur !
Senin bu olayı takman bile yanlış. Power Level yapmış olabilir o kişi, isim benzerliğide olabilir.

Sen Power Level yaptın veya yapmadın, bu bizi ve WarrockTR ailesini ilgilendirmiyor, olan sana olacak. Smile
Referans Adresler