Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tablet bilgisayarlar F klavye olacak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-07-2011 01:06 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Resmi dairelerde "F" klavye kullanılıyor. Dikkat ederseniz okullardakiler de genelde F klavyedir. Bunları göz önünde bulundurursak pekte şaşılmaması gerek. Peki üniversite öğrencilerine de verecekler miymiş ? Smile

15 Milyon öğrenci diyor,genelleme yapılmadı.
(09-07-2011 01:08 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Bizim bilgisayar öğretmenimiz ''F'' klavyenin on parmak yazı yazmak için daha yararlı olduğunu söylüyordu.Ama sonunda alışmıştık ''F'' klavyeye.

Zaten Q klavyanin mantığı yavaş yazmak üzerine.
Oley tablet pc miz olcak kıskanın warrock yüklerim ben ona okuldada oynarım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
İlla ki F klavye olur çünkü Türkçemize uygun olanı F klavye ve gidipte adamlar Q klavye vermezler. Big Grin
İnternette bakan F kullandığı ve türkçeye daha yakın olduğu için F dağıtılıyor yazıyordu.
ve bildiğim kadarıyla F klavye kullananlara ek bir ücret verilceğini duymuştum cazibleştirmk amacıyla
Evet F klavye türkçeye uygun ama şu yasıma kadar tanıdıklarımın %90'ı Q kullanıyor Big Grin
Bana fark etmez , Ayarlardan Q ya alır F üzerinden yazarım , Klavyeye bakmama gerek olmuyor zaten yazarken Smile
Madem F olcak en başta Türkiyeye pc getirilirken q yerine f getirselerdi.olmuyormuydu..
5 ve 9. sınıf öğrencilerine verilecekmiş.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler