saçma yani bronz,gümüş,altın kalıplaşmıştır yani pılantiyum ne be
(09-07-2011 12:10 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]saçma yani bronz,gümüş,altın kalıplaşmıştır yani pılantiyum ne be
reis değişikliklere açık ol biraz yaa

(09-07-2011 12:10 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]saçma yani bronz,gümüş,altın kalıplaşmıştır yani pılantiyum ne be
Niye ki ? Bronz,gümüş,altın gibi platinium yani platin de değerli bir elementtir
o zaman azotla oksijende konsun
Gelecek dediler hala yok.
Bonus Gold Weapon/Item (30 Days) diyor hangi gold verecek?Biz mi seçeceğiz?
beyler platinum premiumla birlikte oyunda köklü değişiklikler yapılacak olabilirmi acaba yani ne bilim sadece platinumluların girebildiği bi oda veya harita yani diğer avrupa serverlerinde böyle bişey varmı çok merak ediyorum
(09-07-2011 12:44 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]beyler platinum premiumla birlikte oyunda köklü değişiklikler yapılacak olabilirmi acaba yani ne bilim sadece platinumluların girebildiği bi oda veya harita yani diğer avrupa serverlerinde böyle bişey varmı çok merak ediyorum
Hiç sanmıyorum böle bir şey olacağını. Yine normal preler gibi olur.
(09-07-2011 12:50 PM)ByKeshan22TR Yazılan: [ -> ] (09-07-2011 12:44 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]beyler platinum premiumla birlikte oyunda köklü değişiklikler yapılacak olabilirmi acaba yani ne bilim sadece platinumluların girebildiği bi oda veya harita yani diğer avrupa serverlerinde böyle bişey varmı çok merak ediyorum
Hiç sanmıyorum böle bir şey olacağını. Yine normal preler gibi olur.
bence olsa çok güzel olurdu yeni silahlar yeni pre yeni haritalar oyuna bağlılık artar gibime geliyo