Şu 2008'de almanyayla yaptığımız maçta o ilk anlar neydi öyle ya. Almanya ilk 30 dakika falan heyecandan tir tir titrerken bitane kazımın şutu direkten dönmüştü bitanesini lehman kale ağzında kurtarmıştı diğeride üst direkten dönmüştü. O maçtan gerçekten ümitliydim. Umarım bu maçta öyle olur

12 Milyon €'luk adam topa vuramıyor. İsmail Köybaşı vursaydı, atardı. Gerçekten atardı.
(09-07-2011 12:34 AM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]Biz ne zaman iyi oynadıkkı,euro 2008 dışında ? keşke idda yapsaydım 0-0 biticek demiştim iyide para kırardım...
2002 DÜNYA KUPASI'nda 3. olduğumuzu hatırlıyabiliyorum

çıkma şansımız almanyaya bağlı belçikaya karsı as kadroyla cıkıp adam gibi oynarsa garanti cıkarız ama bizim adam akıllı top oynamamız gerekiyor bence forvete semih şart.
Burak güzel bir oyuncu değil bence ve penaltıyıda atamadı Arda TURAN'a ise gelirsek kaliteli güzel oyuncu kalitesine yakışmadı bende şaşırdım.
(09-07-2011 12:38 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]12 Milyon €'luk adam topa vuramıyor. İsmail Köybaşı vursaydı, atardı. Gerçekten atardı.
Ne 12'si adamın fiyatı 24 milyon oldu !
Yinede ellerine sağlık adamlar 90 dakka koşturuyolar
ardada korkak davranmıs ortaya atmıs kalecı zıplarken ayaklarına degmiş alex olcaktı köşeye yatırmıstı kaleciyi