Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Görüntü Herşeyi Anlatıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar tuncelide olan çatışma olayı büyük yankı uyandırdı tuncelide,facebookta çeşitli baş sağlığı mesajları var.Bnde bugun bir facebook hesabımda dolanırken bir arkdaşımın paylaştığı sözde birinin yaptığı terbiyesizliği gördüm.Yorum yapana ne denilebilr yorum sizin.
Kız tuncelili,kızla havuzda tanışmıştık ne oldğunu şimdi anladım.Yanlış anlaşılmasın tüm herkes böyle değil ama büyük çoğunluğu böyle , ben gibi asker çocukları ,polis çocukları bunların içinde yaşıyoruz çok zor ve üzücü bir durum..

[Resim: 87850817.png]
bişi yazıcam ama banlanıcam
Adını tam göremedim şuradan yazsana bir facebook'ta onu bulayım bi
Bu konuda küfür serbest olsa olur mu?
Gerçekten istiyormusun kız hem terörist ,hem şey.... anladın sanırım havuzda eğlenmiştim sayesinde Big Grin
Sövcem lan o yüzden istiyorum
Tmam ama benden aldğını söylemssen sevinirim ,sonra kızla başım belaya girmesin.Tüm kendi gibilerini toplar
Ne denilebilir ki..
bu konuda küfür etme hakkı varsa lütfen 10 sayfa yazayım !!! Angry Angry

Lütfen bu kızın facesini bana özelden yolla çok pis küfür edecem
Bu kız sende eklimi?
(09-06-2011 07:36 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Gerçekten istiyormusun kız hem terörist ,hem şey.... anladın sanırım havuzda eğlenmiştim sayesinde Big Grin

Turkbrave : Haddini aşmış bir zavallısın! Sende utanma diye bir duygu olsaydı böyle bir konu açmaz ve zavallı yorumlarına devam etmezdin! Terbiyesizliklerine devam etmeni tavsiye etmem!

Seni Adam etmek için uğraşan bir Aileye yakışır yorumlarınla, WarrockTR Ailene yaraşır konu ve yorumlarda bulunman dileğiyle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler