Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Net kesintisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İnternetim 1mb iken sorun olmuyor 8mb yaptığım zaman durmadan kesilip tekrar geliyor bu tür bir sorunla karşılaşan veya çözüm yolu önerecek olan varmı?
(02-15-2010 09:53 PM)Spilos Yazılan: [ -> ]İnternetim 1mb iken sorun olmuyor 8mb yaptığım zaman durmadan kesilip tekrar geliyor bu tür bir sorunla karşılaşan veya çözüm yolu önerecek olan varmı?

Sanırım netlimitsiz(49,oo TL) pakete geçmişsin bu sorun binanın hattının kaldırıp kaldırmamasıyla ilgili 8 Mb bağlanman imkansız gibi birşey zaten ...ttnet müşteri hizmetlerini(444-0-375) arayıp yardımm alabilirsin... hızını 3-4 mb sabitleyip denersin. olmazsa 2 yaparsın oda olmaz sa benim gibi 1 mb sınırsız pakete geçersin hiç değilse kota sıkıntın olmaz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Aynısı bende de olmustu ılk 8 mbit e gectıgım zamanlar ıdı. Modemımın markası d-link ' ti. Daha sonra 444 0 375 (ttnet servis) aradım. tekrar 1 mbit yaptıgımda sorun cozuldu ıdı ama ondan sonra elektrıkcıden ınce ag kablosu aldım (modemle telefon arasındakı kablo) 3 metre cıvarında daha sonra tekrar aradım portumun hızını 8 mbıt yaptılar sorun cozuldu ıdı. Eger buda olmuyosa benım arkadasta olmadıydı Big Grin airties in 60 tl ' fiyat performans bakımından ıyı olan modemlerınden bır tanesını al ve onunda sorun %90 cozulur.

Bisey sorcam 8 mbit ıken dowload ve upload hızın ney ? Eger download 4 mbitten az cıkıyorsa mutlaka modem almanı onerırım. Şöyle dıyem 8 mbit ıle baglanmak ımkansız genellıkle 6-7 mbıt cıvarı baglanılıyor nerde olursanız olun ıstersene dag bır koyde 8 mbıt lık paket aldıysanız hız 4 mbıt ıse modemde sorun var demektır.
(02-15-2010 10:08 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Aynısı bende de olmustu ılk 8 mbit e gectıgım zamanlar ıdı. Modemımın markası d-link ' ti. Daha sonra 444 0 375 (ttnet servis) aradım. tekrar 1 mbit yaptıgımda sorun cozuldu ıdı ama ondan sonra elektrıkcıden ınce ag kablosu aldım (modemle telefon arasındakı kablo) 3 metre cıvarında daha sonra tekrar aradım portumun hızını 8 mbıt yaptılar sorun cozuldu ıdı. Eger buda olmuyosa benım arkadasta olmadıydı Big Grin airties in 60 tl ' fiyat performans bakımından ıyı olan modemlerınden bır tanesını al ve onunda sorun %90 cozulur.

Bisey sorcam 8 mbit ıken dowload ve upload hızın ney ? Eger download 4 mbitten az cıkıyorsa mutlaka modem almanı onerırım. Şöyle dıyem 8 mbit ıle baglanmak ımkansız genellıkle 6-7 mbıt cıvarı baglanılıyor nerde olursanız olun ıstersene dag bır koyde 8 mbıt lık paket aldıysanız hız 4 mbıt ıse modemde sorun var demektır.

Arkadaşım ttnet "8mpbs'ye" kadar diyor kullanıcıya en azını kakalıyor hemen 8mpbs'ye kadar paketini alıryorsun misal adam sana 2 mpbs girdiliyor Angry
Ben farklı bısey demedım 8 mbıt ıle baglanmak ımkansız dedım ama 4 mbitten az bır hızda baglanıyorsan 2 mbıt gıbı o zaman modemde sorun var demektır dedım yazdıklarımı dıkkatlıce ve anlayarak okursan rahat bır sekılde anlarsın. Bu arada senın yazdıgın mesaj cozum degıl adam 8 mbıt paket ıle ınternet kesılmeden baglanmak ıstıyor sen gıt 1 mbıt sınırsız yap dıyorsun... Ha bu arada hıc ttnetı aradınmı bılmıyorum ama aradıgın zaman klasık olarak modemınızı kapatın 30 sn bekleyın bılgısayara reset atın sorun hala cozulmesse bulundugun santraldekı musterı hızmetlerı temsılcısıne arıyorlar odamı olmadı evnı servıs gelıyor.
(02-15-2010 10:14 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Ben farklı bısey demedım 8 mbıt ıle baglanmak ımkansız dedım ama 4 mbitten az bır hızda baglanıyorsan 2 mbıt gıbı o zaman modemde sorun var demektır dedım yazdıklarımı dıkkatlıce ve anlayarak okursan rahat bır sekılde anlarsın. Bu arada senın yazdıgın mesaj cozum degıl adam 8 mbıt paket ıle ınternet kesılmeden baglanmak ıstıyor sen gıt 1 mbıt sınırsız yap dıyorsun... Ha bu arada hıc ttnetı aradınmı bılmıyorum ama aradıgın zaman klasık olarak modemınızı kapatın 30 sn bekleyın bılgısayara reset atın sorun hala cozulmesse bulundugun santraldekı musterı hızmetlerı temsılcısıne arıyorlar odamı olmadı evnı servıs gelıyor.

Mesaj kalabalığı yapmaya gerek yok ÖM'den konuşuruz olmazmı?
(02-15-2010 10:19 PM)x0n3raca Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 10:14 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Ben farklı bısey demedım 8 mbıt ıle baglanmak ımkansız dedım ama 4 mbitten az bır hızda baglanıyorsan 2 mbıt gıbı o zaman modemde sorun var demektır dedım yazdıklarımı dıkkatlıce ve anlayarak okursan rahat bır sekılde anlarsın. Bu arada senın yazdıgın mesaj cozum degıl adam 8 mbıt paket ıle ınternet kesılmeden baglanmak ıstıyor sen gıt 1 mbıt sınırsız yap dıyorsun... Ha bu arada hıc ttnetı aradınmı bılmıyorum ama aradıgın zaman klasık olarak modemınızı kapatın 30 sn bekleyın bılgısayara reset atın sorun hala cozulmesse bulundugun santraldekı musterı hızmetlerı temsılcısıne arıyorlar odamı olmadı evnı servıs gelıyor.

Mesaj kalabalığı yapmaya gerek yok ÖM'den konuşuruz olmazmı?

^^ vay be postcu demesınler dıye boyle bır uygulama tuttum seni.

Adam düşünce king =)
Konu kilit tek çare müşteri hizmetlerini aramak.
(02-15-2010 10:23 PM)Spilos Yazılan: [ -> ]Konu kilit tek çare müşteri hizmetlerini aramak.

Bizde ordan öğrendiklerimiz aktarıyoruz ya sana Ss.gif
kablolar ya da modem desteklemiyor herhalde.ben de geçmiştim internet kesildi direk gelmedi Big Grin müşteri hizmetlerini arayıp 2 mbt düşürmüştüm neti.bu kadar hız 15 gb lık kota için saçma geldiği için tekrar 1 mbt 3 geçtim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler