beyler ben warrock kore oynamak istiyorum nasil guzel mi bide uyelik nasi aliniyo yardim ederseniz sevinirim.
Warrock korea iğrenç orjinali varken yan sanayiye kaçma.
bizde başlayacağız oynayan arkadaşlar yardım ederler inş.
Arkadaşlar bir zaman bende konu açmıştım.Ancak sonradan vazgeçtim.KSSN kod lazım.Çinli birinin t.c nosu gibi.Onu bulması zor onu bulunca gerisi kolay.Birde her türlü item var.Ancak sıfır hack.Çünkü hack hapis sebebi diyorlar.
Arkadasım bende Endonezya var koreanin aynısı , oyunun tadı cıkıyor ama laggdan oynayamıyorsun Proxy kullanman lazım lagg olmaması icin o zamanda anlıyor zaten atıyorlar ( bann ), üye olmak ayrı bir sorun üyelikte KSSN istiyor senden bulmak imkansız gibi birsey sen unut bizim warrockta kal %100 daha iyi
Zamanında oynamıstım. Lagdan adamlar saydırıyorlardı bana. En iyisi bizim Warrock boş ver bu sevdaları.

Boşverin korea eziklerde en iyi silahlar her önüne gelen istediği silahı alınca oyunun tadı çıkmıyor

(09-06-2011 03:21 PM)veyselserhat Yazılan: [ -> ]Boşverin korea eziklerde en iyi silahlar her önüne gelen istediği silahı alınca oyunun tadı çıkmıyor 
Her silahı alınca tadı çıkmıyabilir ama silahsız gezincede bi farkı olmuyo

sende full item ben standart ama onlarda herkes eşit
(09-06-2011 02:57 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Warrock korea iğrenç orjinali varken yan sanayiye kaçma.
orjinali o zaten senin oynadıgın yan sanayi

yaniiğrenc mi diyosunuz