Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu şişede ne var?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Astronotların soluduğu hava dünyaya geldi!

Bu ufacık şişenin içindeki "şey", muhtemelen çok yakında ufak bir servet karşılığında satılacak!

[Resim: 20110904101724_uzay.jpg]

Yukarıda görmüş olduğunuz şişenin içerisinde uzay kahramaları olarak kabul edilen Neil Armstrong, Buzz Aldrin ve Michael Collins'in, yani Apollo 11 mürettabatının 1969 yılında verdikleri hava bulunuyor. Tabi bu şişe eBay'de ya da başka bir sitede satışta değil.

Apollo'nun çevre kontrol sistemi tarafından yakalanan hava, daha sonra da atık tankının içerisine gönderiliyor. Merak edenler için astronotların diğer sıvı atıklarının uzaya boşaltıldığını söyleyelim. Katı atıklar ise bir torbaya "ayıklandıktan" sonra saklanmak üzere toplanıyor.

Astronotların soluduğu hava, Apollo 11'in diğer eşyaları, Neil Armstrong'un mektubu, uçuş planı yakın zamanda açık arttırmaya çıkartılmak üzere bekliyo
http://www.veteknoloji.com/bu-sisede-ne-...155--.html
Kardeşim bari alıntı yapdıysan düzelterek yap, yukarıda görmüş olduğunuz diyor ama resim yok Smile
Abicim link verdim ya resim eklemeyi bilmiyom onun için özür dilerim hepinizden
Adam haberin linkini vermiş daha ne yapsın =) Resmi ekledim konuya ben
Teşekkür ederim
Türkiyede böle bişi olsa şişe çoktan gitmişti Big Grin
teşekkurler genede bılgı vermıs Big Grin doru bızım ınsanımız alır eskıden obamanın su ıctıgı ped sısteyı kac mılyon dolara satmısları bunuda satarlar
Bunu alınca eline ne geçicek adamın Big Grin
Parası olan adam alır saklar torununa ona verir onun torunu ona verir aile geleneeği olur gider Big GrinBig GrinBig Grin
Hmm..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler