Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA'da tek Türk Galatasaray
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ya ne saçmalıyorsunuz PES'in neresi daha gerçekçi? Yapay zeka "0"
(09-06-2011 02:05 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Ya ne saçmalıyorsunuz PES'in neresi daha gerçekçi? Yapay zeka "0"

Karşılaştırma yapmadın mı ?
(09-06-2011 02:29 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-06-2011 02:05 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Ya ne saçmalıyorsunuz PES'in neresi daha gerçekçi? Yapay zeka "0"

Karşılaştırma yapmadın mı ?
Ne gibi Tongue
Fifa sıkıcı ama pes öyle değil pes daha güzel

Her iki oyunu da en zorda aç. Bir süre oynadıktan sonra FIFA'da gol yağmuru yağdırırsın ama PES'te maçlar çekişmeli geçer. Hele Extreme yamasını kurarsan o taraftarın tezahüratları falan iyice coşarsın Smile Ayrıca pes 12 demosunu oynadım pes 11'den daha geliştirilmiş oyuncuların hareketleri,grafikler vb.
(09-06-2011 02:37 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]

Her iki oyunu da en zorda aç. Bir süre oynadıktan sonra FIFA'da gol yağmuru yağdırırsın ama PES'te maçlar çekişmeli geçer. Hele Extreme yamasını kurarsan o taraftarın tezahüratları falan iyice coşarsın Smile Ayrıca pes 12 demosunu oynadım pes 11'den daha geliştirilmiş oyuncuların hareketleri,grafikler vb.
Ben geçen sene önce pes'e başladım pc'de fifa'yı kötülüyorlar diye kuru kuru oynadım hep düz paslar ara paslar aynı falan sonra ps3 aldım fifa daha ucuza gelmişti galiba o yüzden fifa'yı aldım oyuna bir alıştım farklı tuş kombinasyonlarıyla dehşet paslar vermeye başladım sonra online oynarken falan muhteşem.
O değilde Sabri Sarıoğlu bu sefer nasıl olucak oyunda Big Grin
Fifa'da güzel değilki Big Grin
FIFA oynanır mı yahu? PES dururken, FIFA oynayan insanlara ne denir? Big Grin Adam gibi çat çut goller atmak varken, o nedir öyle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler