Beyler malumunuz game start problemı var bu oyunda ve bu sorun herkeste oluyor. Game start gelmıyor ayrıettende herkesten farklı olarak 32 tane patch var gosterıyor ve de o patchlere 0 mb dıyor. Oyuna daha 1 saat once gırdıydım ve oyun sımdı boyle sınırden k2 ye tıcketten sovecem artık...
Bende bir karar verdım bu sorunla 10 saattır ugrasıyorum ve cozemedım. Oyunu sılıp bastan kuramam malumunuz kota sorunu

Bilgisayara 10 defa reset attım, 5/6 kere modeme reset attım, sıstem gerı yukleme yaptım windows cd 'den windows' u onar yaptım olmadı. BU SORUNU COZENE 3 GUNLUK GOLD PREMİUM KODU VERECEGIM ALLAH SAHIDIM OLSUN KI...
Cevaplarınız yapıcı olsun format, modeme reset , oyunu sıl yukle demeyın.
![[Resim: resim_281792280.bmp]](http://pic1.resimupload.com/r4/resim_281792280.bmp)
Oyundan kaynaklanan lag yapıcağın tek şey beklemek

Bendede aynısı var ve çözümü bulamadım bir daha patchi bekliyorum. Olmassa format atıcam.
Yeniden patch attırcaksın.Ödüllük birşey yokki

(02-15-2010 07:57 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Oyundan kaynaklanan lag yapıcağın tek şey beklemek 
Yan komsum gırıyo Wr ' ye lag olsa oda gıremezdı aynı santral.
(02-15-2010 07:59 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ] (02-15-2010 07:57 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Oyundan kaynaklanan lag yapıcağın tek şey beklemek 
Yan komsum gırıyo Wr ' ye lag olsa oda gıremezdı aynı santral.
Warrocka giremezki

Almanya serverıda dahil birçok server çöktü.
ehu ehue bu server relog bılmıyomusn kardeşim
(02-15-2010 07:58 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Yeniden patch attırcaksın.Ödüllük birşey yokki 
Yenı patch yuklenmıyor oyle kalıyor resıme dıkkatlıce bak anlarsın 1 saat bekledım oyle duruyor. Bıraz dıkkat et ve yazıları ıyı oku.
(02-15-2010 08:00 PM)terror108 Yazılan: [ -> ]ehu ehue bu server relog bılmıyomusn kardeşim
Demek ıstedıgınden bırsey anlamadım acarmısın ? Guzel turkce kullanmaya calıs.
Aynı hata bendede vermişti..15 - 20 dakika bekleyince benim düzelmişti ..Beklersen düzelir bence
(02-15-2010 08:02 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ] (02-15-2010 07:58 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Yeniden patch attırcaksın.Ödüllük birşey yokki 
Yenı patch yuklenmıyor oyle kalıyor resıme dıkkatlıce bak anlarsın 1 saat bekledım oyle duruyor. Bıraz dıkkat et ve yazıları ıyı oku.
Birincisi caps'a dikkatlice baktım.
İkincisi bana ders vermeye kalkma.
Son olarakta öyle patch attırmayacaksın.version.cfg dosyasından değerleri düşürüp patch attırcaksın.Onu demeye çalıştım.
Amacım sadece yardımcı olabilmek ama anlayana.