Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GTA SA Tokyo Drift
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Adamlar filmi dökmüşler oyuna harbiden
valla dün koyuyum diye aklımdan gecirdim ama sonra paylasılmıstır dedim bıraktım bu arada düb gta sanandreas araba modlarını falan yaptım harika birsey varya , sahin taksi falan var Big Grin
Güzel ama gta san andreas'ın kendisini sevmiyorum görüntü kalitesine bakarmısınız lütfen.
ufak tefek hatalar ve ekip yok 3-4 kişiyle yapmaya çalışmışlar daha fazla kişi olsalarmış daha güzel olurmuş ama güzel yapmışlar tebrik ederim kendilerini.
Katılıyorum kardeşim filmi oyuna dökmüşler resmen Big Grin Ama NyAnKieS'in dediği gibi biraz daha adam olsaymış seyirci gibi gözüken felan daha güzel olurmuş
Çok güzel yapmışlar ya. Arabalar bile tıpa tıp aynı haa Big Grin
harbıden cok guzel bunun yaması olan varsa lınk koyabılırmı
Bu filme o kadar benzemiyo fakat eğer googledan ararsanız filmin kendi oyunu var.Yani Gta San Andreas taki kibi kötü değil filmle bire bir aynı
Bu filme o kadar benzemiyo fakat eğer googledan ararsanız filmin kendi oyunu var.Yani Gta San Andreas taki kibi kötü değil filmle bire bir aynı
Süper olmuş Big Grin
(09-05-2011 12:51 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Güzel ama gta san andreas'ın kendisini sevmiyorum görüntü kalitesine bakarmısınız lütfen.

Sen Gta 4 ile karşılaştırıyosun herhalde? Kaç yıl önceki bir oyun bu.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler