Biraz önce biten Türkiye maçında sonuç şöyle ;
Polanya 84 - Türkiye 83
1.Çeyrek : 17-14 2.Çeyrek : 22-21 3.Çeyrek : 22-27 4. Çeyrek : 23-21
Gruptan çıkabilmemiz için önümüzdeki İspanya maçını yenmemiz ve Büyük Britanya'nın Polanya'yı yenmesi gerek.İşimiz çok zor
Bana sorarsanız adil bir maç değildi yan hakemin çok hatası oldu.
(09-04-2011 07:50 PM)veyselserhat Yazılan: [ -> ]Bence çıkamayız
Düşününce biz neleri yenmedik ama işimiz çok zor gözüküyor.
o şerefsiz hakem varya onu ölene kadar dövecen

Ben maçı izlemedim herkes hakeme bişiler diyo biri anlatsın hakem ne yaptı kaç teknik foul vermiş?
(09-04-2011 07:53 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Ben maçı izlemedim herkes hakeme bişiler diyo biri anlatsın hakem ne yaptı kaç teknik foul vermiş?
hakem biz öndeyken polonya kazanması için elinden ne geliyo yaptık haksız faulleri üst üste verdi kaybettik
Of ya ne güzel oynayan milli takımımız ne hallere getirildi.Değil Büyük Britanya'nın Polonya'yı yenmesi,bizimkiler bile bu moralle yenemiyecek

Aptal hakemler

3 üncü çeyrekte son 10 saniye kalamı 5 saniye kalamı ney 2 tane teknik faulü oraya sıkıştırdı. biz 62 onlarda 55 miydi neydi onlara 6 sayı verdirttiler. Önce basket faul, Sonra teknik faul yani 3+3= 6 sayı.
Bu 6 sayıyı son 5 saniye kala verdirttiler. basket faul de teknik fauldü, ender arslanın yaptığıda teknik fauldü ama o hakemin verdiği kararlar neydi öyle ya sokaktaki adama sorsan teknik faul demezdi. Böyle sakin olduğuma bakmayın sinirimi facebooktan bol bol döktüm
En ama en çok sinirlendiğim şey tabikide avrupa birliği, avrupa ülkeleri vs. Yav o litvanyalı taraftarların .......
Sizin polonyayı destelemek ne haddinize ? Sizin takımınızmıda zaten yıllardır ne insiyatif nede iyi niyet gördük bu ülkelerden
Allahım inşallah bizim hakkımızı yiyip bizi hor gören en başta avrupa ülkelerine ve amerikaya inşallah bi gün fena koyarız. İnşallah Bütün hristiyan alemi hesap günü bunların hepsinin teker teker hesabı verilir !
70milyonun ahını aldı hakem hakeeeeemmmm neyse sana çok sövdüm barizda başkalarına kalsın