Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Değişen Ticket Sistemi ( Destek almak için)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhabalar arkadaşlar;

Bildiğiniz gibi ticket sistemin de küçük değişiklikler oldu ve bu değişiklikler yüzünden aramız da sıkıntı yaşayanlar olduğunu görüyorum/duyuyorum. Bu sebepten ötürü, yeni sistem de nasıl destek alabileceğinizi anlatacağım:

[Resim: thenewsystem1.png]

Evet, buraya kadar eski ticket sisteminde de herşey aynıydı. Buradan sonra işler ufak değişiklikler ile biraz daha farklı. Yukarıda da belirttiğim gibi, ''contact us'' bölümü içinde bulunan ''e-mail us'' kısmından, destek almak için gerekli bilgileri paylaşacağınız bölüme ulaşabiliyorsunuz. Devamın da:

[Resim: thenewsystem2.png]

E-mail us tıklandıktan sonra, karşımıza yukarıda ki sayfa çıkıyor. Burada yapmanız gerekenler, subject(konu) bölümünü ve kırmızı kutu içinde belirttiğim issue type(sorun türünü)'ıda seçerek, destek almak istediğiniz sorunun ne ile alakalı olduğunu belirtmek amaçlı, destek almak istediğiniz konu hakkında yetkileleri bilgilendirebilirsiniz.

İyi oyunlar. victory.gif
İnanır mısın ben de şimdi resimleri bitirmiş upload edecektim ama benden önce davranmışsın Smile Neyse paylaşım için teşekkürler yararlı bilgi victory.gif
Teşekkür ederiz
Bilgi icin sagol victory.gif
teşekkürler victory.gif
Tolga çok sağol Smile
Sağolasın güzel bilgi =)
Şu ticket sistemine verdikleri önemi bir de OPS'a verseler, çok iyi olacak aslında.
Türkçe yazabiliyormuyuz?
gelen ticket cevaplarına nerden bakacaz ?
Referans Adresler