Bilgisayarım ACER 5738G Ekran Kartım Ati 1784 MB Ram 3072 MB fakat belli bir süre sonra ısınma ve kasma oluyor altındada soğutucusu var çözümü olan yazabilir mi ?..

benim PC varken kasayı biraz öne cekip yanlarını acıyodum öyle oynuyodum soguk kalıyodu , fanı'da temizlettir genellikle ondan kaynaklanır cünkü dönemeyince o parca zorlanıyor ve daha cabuk ısıtıyor , bunları yaparsan kasmıyorda
lagg olayı oyundanda olabilir
ama benimki laptop ve altındada soğutucusu var ?
(09-04-2011 01:10 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]ama benimki laptop ve altındada soğutucusu var ?
laptopların altında sogutucu fan bir tane oluyor oda hic birsey yapmıyor adını unuttum ama bir parca ile o fanı temizlettik düzeldi ( ısınma + kasma olmadı )
hmm sağol bendede tek fanlı buyuk var bi tanede cift fan aldım kucuk ama hiç kullanmadım çözüm olabiliceğini sanmıyorum.
(09-04-2011 01:16 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]hmm sağol bendede tek fanlı buyuk var bi tanede cift fan aldım kucuk ama hiç kullanmadım çözüm olabiliceğini sanmıyorum.
hayır olmuyor ben taktırcaktımda adam bisey dedi kötü yanları varmıs taktırmadım dediklerimi yap yeter zaten
İntel® Core Duo CPU T660 @2,20GHz (2 CPUs), ~ 2,2 GHz İşlemcini Tüm Bilgileri Bu.
benimde laptop klimadan içersi hep soğuk