Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisi olanlar..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar eski charımın şifresini ve mailini unuttum.id ve gizli soruyu biliyorum.Yardımcı olabilir misiniz?
Aynı durumda 55 lvl çarım yatıyor.Bulabilirsen haberdar et benide Big Grin

TaTy

Hesabınızın e-posta adresine artık erişim hakkınız yok mu?
Artık hesabınızın e- posta adresine erişim sağlayamıyorsanız,şifrenizi sıfırlama işlemi yapmayınız.Bunun yerine bu adrese support@gamersfirst.com konu başlığı ile "RESET HELP" aşağıdaki formatta ve bilgileri içeren bir e-posta yollayınız.

Kullanıcı Adı - [Bilgiyi buraya yazın]
3 aylık ödeme geçmişi (varsa) - [Bilgiyi buraya yazın]
Orijinal e- posta adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Doğum Tarihi - [Bilgiyi buraya yazın]
Gizli soru ve cevap - [Bilgiyi buraya yazın]
IP Adresi - [Bilgiyi buraya yazın]
Müşteri Hizmetleri Takımından bir kişi size hesabınızın iadesi konusunda yardımcı olacaktır
benim 43 lv var ama doğum tarifini sallamıştım kafadan
(09-03-2011 09:29 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Hesabınızın e-posta adresine artık erişim hakkınız yok mu?
Artık hesabınızın e- posta adresine erişim sağlayamıyorsanız,şifrenizi sıfırlama işlemi yapmayınız.Bunun yerine bu adrese support@gamersfirst.com konu başlığı ile "RESET HELP" aşağıdaki formatta ve bilgileri içeren bir e-posta yollayınız.

Müşteri Hizmetleri Takımından bir kişi size hesabınızın iadesi konusunda yardımcı olacaktır

Ip yi bilmiyorsak napıyorlardı?
E-mail i hatırladım.Sıfırlama çektim ve char ellerimde =)
(09-03-2011 10:28 PM)Nugnite Yazılan: [ -> ]E-mail i hatırladım.Sıfırlama çektim ve char ellerimde =)

Hayırlı olsun
(09-03-2011 10:28 PM)Nugnite Yazılan: [ -> ]E-mail i hatırladım.Sıfırlama çektim ve char ellerimde =)

Hayırlı olsun kardeşim. Smile
Hayırlı olsun Smile
(09-03-2011 09:29 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Hesabınızın e-posta adresine artık erişim hakkınız yok mu?

Admin Helal Smile
Referans Adresler