Ad:Aral
Soyad:Dilek
LvL:36
Kd:1.644
Premium Durumu:Gold 61 günü kaldı(Artırabilirim)
Retail Durumu:Var(Retail Famas)
Geçmiş Klanlar:TheMostDeath,Elmorya,HoligansTeam,NGP(Kapısından döndüm),TDF,UWC
Kaç Yıldır Oynuyorum:Betadan beri.
Ts/Mic:Mevcuttur
En Çok Oynadığım Mod:CQC,UO
Bağlantı Hızım:8mgbt
Neden MvP:Uwc klanı dağılacak,ben de yeni bir klan arayışına girdim,mvpreflexx arkadaşımın videolarını izledim,beğendim

bu klana katılmayı çok istiyorum,arkadaşlık olduğundan dolayı burayı seçtim.
Duruma göre nick change atma seçeneğim vardır..
Bu adam daha önce o0Aral0o gibi bir nicki vardı. Ban yememişmiydi hack kullanmaktan ?
Not: Başvurunun altına yazdığım için kusura bakmayın.
(09-03-2011 06:36 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Bu adam daha önce o0Aral0o gibi bir nicki vardı. Ban yememişmiydi hack kullanmaktan ?
hayır ban yemedim hack değilim ve l0oaralo0l demek istediğin galiba.Nc attım tdfcaptain oldum.Hack kullanmaktan dolayı ban yiyen başka biriydi.
Not:Kusura bakmayın buraya yazdığım için.
(09-03-2011 06:38 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ] (09-03-2011 06:36 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Bu adam daha önce o0Aral0o gibi bir nicki vardı. Ban yememişmiydi hack kullanmaktan ?
hayır ban yemedim hack değilim ve l0oaralo0l demek istediğin galiba.Nc attım tdfcaptain oldum.Hack kullanmaktan dolayı ban yiyen 4r4ld1l3k ti (Adaşız,hayat çok garip )
salak sandın herhalde milleti
(09-03-2011 06:41 PM)Comrade Yazılan: [ -> ] (09-03-2011 06:38 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ] (09-03-2011 06:36 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Bu adam daha önce o0Aral0o gibi bir nicki vardı. Ban yememişmiydi hack kullanmaktan ?
hayır ban yemedim hack değilim ve l0oaralo0l demek istediğin galiba.Nc attım tdfcaptain oldum.Hack kullanmaktan dolayı ban yiyen 4r4ld1l3k ti (Adaşız,hayat çok garip )
salak sandın herhalde milleti
Beni tanıyan tanır kardeşim ne hackle işim olur,ne illegallikle işim olur anlıyor musun beni?
Buradaki insanlara sor,slapnippy den tut,diğer bilinen insanlara kadar.
İsmim ile ban yiyen birinin ismi aynı olması saçma bir durum değil tamam belki aral ismi zor bulunabilir ancak ben de şaşırdım
ondan değiştirdin mesajını dimi ? slapnippy tanırmış seni vsvs umrumda değil.
(09-03-2011 06:44 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]![[Resim: TmSkl.jpg]](http://i.imgur.com/TmSkl.jpg)
ondan değiştirdin mesajını dimi ? slapnippy tanırmış seni vsvs umrumda değil.
kardeşim umurumda değilsin.git sor bakalım.
harbiden canımı sıkıyorsun
senin ne halt olduğunu anladım ben artık gerisi umrumda değil.
herkese kolay gelsin iyi akşamlar