Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Wonderwall You Know
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oasis ve Two Door Cinema Club, -yanlış hatırlamıyorsam- bir Daytrotter haftasında aynı oturumdalardı. Böyle bir şey yapmışlar Daytrotter adına, iyiki de yapmışlar hani. Ben pek sevdim, umarım siz de seversiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=V16-fJNaMJ4
Oh my f*cking god! ''Ben bunu daha önce nasıl dinlemedim yağğğğhhh'' gibi bir tepki vermek istiyorum Uğur. Utterly consummate feelings I'm having right about now thanks to you! totos.gif
(09-03-2011 06:01 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Oh my f*cking god! ''Ben bunu daha önce nasıl dinlemedim yağğğğhhh'' gibi bir tepki vermek istiyorum Uğur. Utterly consummate feelings I'm having right about now thanks to you! totos.gif

Ahahaha, eksik olma Tolga.
Oasis ile pek aram yok normalde o yüzden alt yapım çok kötü. Bu masterpiece'ı daha önce dinlememiş olmamın verdiği eziklik more than words can describe. :/
(09-03-2011 06:07 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Oasis ile pek aram yok normalde o yüzden alt yapım çok kötü. Bu masterpiece'ı daha önce dinlememiş olmamın verdiği eziklik more than words can describe. :/

Oasis iyidir ama Two Door Cinema Club daha bi' iyidir. Msn'e falan da girdiğin yok ki müzik önereyim sana. Smile
Yinede güzel
Referans Adresler