Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: pes 2011' de edit playerların master ligdeki kondüsyonları hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar

Pes 2011 de edit bir karakterim var. Bunu master ligde transfer ettim fakat oyuncunun kondüsyonu hep mor, hiç yükselmiyor ve takıma bağlılığı da 0.
Ne yapmam gerekiyor ?
Edit oyuncuları satmak için yapmalısın yoksa onların dilini anlamak zor. Parada versen, 10 numara da yapsan, kaptan da yapsan beğenmiyorlar
Bence satma önce onu dinlerdir antremanlar yaptır arada maçlara çıkar sonra düzelir
Çok yorma oyuncuyu bütün maçlara çıkarma.
(09-03-2011 03:30 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Çok yorma oyuncuyu bütün maçlara çıkarma.

Hiç yorulmuyor zaten tüm maçlara çıksa da,

ayrıca satmaya gerek yok zaten max bütçe var bir de become a legend daki adamım, emek var Wink
UEFA kupasını kaldırınca azcık artıyor bağlılık kondisyon mavi oluyor, 2 maç sonra yeniden mor a dönüyor. Kiralık vermeyi deneyeceğim son çare, belki daha kötülerini görüp adam olur Big Grin
Ama çözümü olan varsa buraya yazarsa çok sevinirim victory.gif
Sat gitsin beyfendi
Benim edit karakter şuan 40 yaşında.Daha mordan başka renk olduğunu görmedim.39 yaşında sattım.Yaklaşık 15 yıl boyunca yılın oyuncusu seçildi ama bir türlü pazar değeri 1m yi geçmedi.Şimdi futbolu bıraksa diye bekliyorum Big Grin
Referans Adresler