Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metal Knight Zero Resmi Sitede Destek [Katılımlarınızı Bekliyoruz]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eğer bu oyunumuzu iyi veya kötü her ikisiden biri olabilir olabilir destekliyorsanız.

http://forums.gamersfirst.com/index.php?...pic=210832

Bu site de görüşlerinizi bildiriniz..Ama mutlaka bakınız.

Vereceğiniz iyi veya kötü destekler için teşekkür ederiz..

İyi Forumlar..
desteklerizde ne için oyun açılıcakmış zaten ?
(09-03-2011 02:03 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]desteklerizde ne için oyun açılıcakmış zaten ?

Siz destekleyin kardeşim.. gerisini boşver Wink

TaTy

O oyun kaldırıldı boşyere uğraşma.Betaı bile gelmeden sona erdi Smile Warrock gibi çatır çatır para getiren bir oyun varken adam kendi gelirini baltalarmı ?

Parabellum da vardı bir zamanlar ne oldu ? ...........
(09-03-2011 02:09 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]O oyun kaldırıldı boşyere uğraşma.Betaı bile gelmeden sona erdi Smile Warrock gibi çatır çatır para getiren bir oyun varken adam kendi gelirini baltalarmı ?

Bu gelecek merak etme Tongue
bunun pek iş yapcağını sanmıyorum
Videosunu izledim ekranın %50'sini adamın eli kaplıyor
(09-03-2011 02:17 PM)Ahmet Selim ÖVER Yazılan: [ -> ]
(09-03-2011 02:09 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]O oyun kaldırıldı boşyere uğraşma.Betaı bile gelmeden sona erdi Smile Warrock gibi çatır çatır para getiren bir oyun varken adam kendi gelirini baltalarmı ?

Bu gelecek merak etme Tongue

Aslında iyi oyun ama WarRock gibi asla olamaz.Warrock'danda oyuncu çekebileceğini sanmıyorum.
Warrock oyun değil! İtem hackinden tut bilmem ne hackine kadar her türlü --dıt--'tan var. Uçanı kaçanı yakalamaktan oynayamazsın.
Clan maçı yaparsın tw ver tw tw vermiyon hacksin konunu açacam hıhıhı.
Bu oyuna iyi bakılacak Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler