Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunda kasma sorunu olan varmı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaşlar bu konuyu buraya açmamın sebebi, işletim sistemim iyi fakat oyun nedense kasıyor ve buna bir çözüm bulamadım halen, aynı sorun başka arkadaşlarda'da varmı diye bu konuyu açma gereği duydum açıkcası.ateş ediyorum adam ölmüyor oyun bazen aşırı kasıyor bazen az bir anlam vermiş deil'im buradan yetkililere sesimizi duyuracak birisi çıkar inşallah da bu kasma sorunu çözülür..
Evet son updateden beri bendede var , yeni zombie map yüzünden kasıyor galiba Sad
Yeni patch'la birlikte gelen taze kasma.
Kasmayla ilgili açılan 20. konu herhalde?
bende m14 atınca ve light housda şu skiller açılınca kasıyor özellikle zombideki skillde
pc kirlenmiş yada son pack tan dolayı
(09-02-2011 06:59 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]evet arkadaşlar bu konuyu buraya açmamın sebebi, işletim sistemim iyi fakat oyun nedense kasıyor ve buna bir çözüm bulamadım halen, aynı sorun başka arkadaşlarda'da varmı diye bu konuyu açma gereği duydum açıkcası.ateş ediyorum adam ölmüyor oyun bazen aşırı kasıyor bazen az bir anlam vermiş deil'im buradan yetkililere sesimizi duyuracak birisi çıkar inşallah da bu kasma sorunu çözülür..

işletim sisteminle ne bağlantısı var anlamadım Big Grin bilgisayar özelliklerine bağlı bir durum bu.
Pcler felç Big Grin
ondan kd düştü lan herkezde kasıyor yeni zombi mapından gelen pach la galiva
yeni pachdan sonra kasma başladı gerçekten

TaTy

Sunucularda bir şey yapıyorlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler