Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Masaüstü Resimleriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-15-2010 07:10 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 07:03 PM)iskaci Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 06:29 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ][Resim: masastr.jpg]

Alice Cullen... Tongue Big Grin

Mehmet bu windows 7 dıymı ? Alttaki siyah baslat cubugu rengi ve oyunları nasıl koydun oraya Big Grin

Mehmet herşeyi yapar Smile

Abartma zor birşey değil. Big Grin

Xp/Vista/7 hepsinde oluyor oyunları ( Ve ya herhangi dosya/dosyaları ) koyabilirsin. Şöyle;

Başlat çubuğuna sağ tıkla > Araç çubukları > Yeni araç çubuğu...'a tıklıyorsun ve istediğin klasörü seçiyorsun. Ama sadece sağda küçük olarak gözükücektir başta. Onuda şöyle yaparsın. Başlat kilitli ise kiliti kaldır. Sonra onu üstünden tutarak çek ve yukarı uzasın ( Dosya uzatır gibi ). Daha sonra sağda çıkan oyunlar sekmesini tutarak önce aşağı sonra sola doğru götür. Benim ki gibi olacaktır.

Rengi ise;

Masaüstüne sağ tıkla > Kişileştir'e bas orada altta ki sekmelerden 2.'si Pencere Rengi olana bas. Benim seçtiğim reng ise Kurşun. Koyuluğunuda ortaya getirirsen aynısı olur.

Bu son kısım 7'de böyle. Vista'da da böyledir ama Xp'de bilmiyorum. Uzun zaman oldu Xp kullanmayalı.

Saygılar efendim. Big Grin
Benimki dümdüz siyah Big Grin
(02-15-2010 07:42 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 07:10 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 07:03 PM)iskaci Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 06:29 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ][Resim: masastr.jpg]

Alice Cullen... Tongue Big Grin

Mehmet bu windows 7 dıymı ? Alttaki siyah baslat cubugu rengi ve oyunları nasıl koydun oraya Big Grin

Mehmet herşeyi yapar Smile

Abartma zor birşey değil. Big Grin

Xp/Vista/7 hepsinde oluyor oyunları ( Ve ya herhangi dosya/dosyaları ) koyabilirsin. Şöyle;

Başlat çubuğuna sağ tıkla > Araç çubukları > Yeni araç çubuğu...'a tıklıyorsun ve istediğin klasörü seçiyorsun. Ama sadece sağda küçük olarak gözükücektir başta. Onuda şöyle yaparsın. Başlat kilitli ise kiliti kaldır. Sonra onu üstünden tutarak çek ve yukarı uzasın ( Dosya uzatır gibi ). Daha sonra sağda çıkan oyunlar sekmesini tutarak önce aşağı sonra sola doğru götür. Benim ki gibi olacaktır.

Rengi ise;

Masaüstüne sağ tıkla > Kişileştir'e bas orada altta ki sekmelerden 2.'si Pencere Rengi olana bas. Benim seçtiğim reng ise Kurşun. Koyuluğunuda ortaya getirirsen aynısı olur.

Bu son kısım 7'de böyle. Vista'da da böyledir ama Xp'de bilmiyorum. Uzun zaman oldu Xp kullanmayalı.

Saygılar efendim. Big Grin

Teşekkürler Mehmet sağol Smile Yaptım.
[Resim: browning3.jpg]
Abimin işi gereği önceden bu vardı masaüstünde :)Browning 14'lü resimde büyük göründüğüne bakmayın küçücük el kadar bişey Big Grin Ama süper silah küçük alan çatışmalarında birebir War Rock küçük alanı değil gerçek hayat süper silah küçük ama etkili bi tane daha var onuda çantasında taşıyo ismini unuttum onuda koyacaktım oda kocaman Deve vs Cüce Big GrinBig Grin
[Resim: assss.png]
Win7'de gösteriş çok olur genelde ama benimkisi böyle (:
[Resim: thumb-5C06_4B955616.jpg]
(02-23-2010 07:10 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ][Resim: assss.png]
Win7'de gösteriş çok olur genelde ama benimkisi böyle (:

mütevaziliğe bakın Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler