Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En Geniş Ekranlı Telefon Samsung
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Samsung, akıllı telefonla tabletin arasını Galaxy Note ile buldu.

Samsung, Berlin’de düzenlenen IFA 2011 fuarında yeni cihazlarından biri olan Galaxy Note’u tanıttı. Samsung, yeni cihazını dünyanın en geniş ekranlı akıllı telefonu olarak tanıtsa da, cihazın mini bir tablet olduğunu da söylemek mümkün. Tam 5.3inç ekran boyutundaki cihaz, piyasadaki tüm akıllı telefonlardan farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

[Resim: samsung-galaxy-note-lead.jpg]

Galaxy Note normal bir akıllı telefona göre çok büyük olsa da cebe sığabilecek boyutlarda tasarlanmış.

Samsung, Galaxy Note’un akıllı telefon pazarında apayrı bir kategoride olması gerektiğini düşünüyor. Zira bu durum, cihazın isminin diğer akıllı telefonlardan çok farklı olmasından anlaşılabiliyor.

Boyut konusunda az çok bilgi sahibi olabilmeniz açısından birkaç resim daha ekliyorum

[Resim: samsung-note-hands-on-ac-02-slashgear1-540x359.jpg]

[Resim: samsung-note-hands-on-ac-10-slashgear1-540x359.jpg]

[Resim: samsung-note-hands-on-ac-12-slashgear1-540x359.jpg]

[Resim: samsung-note-hands-on-ac-06-slashgear1-540x359.jpg]

Cebe girermi o Big Grin
Doğan görünümlü şahin gibi ...
millet küçük telefon istiyor ama yinede alan olur Smile
ya telefon mu alıyoruz minik laptop mu belli değil, 4" bence maximum ekran boyutudur, hatta o bile fazladır.
O kadar büyük ekranlı telefona gerek yok..
Cep bilgisayarı gibi ama cebe girermi oda var Smile
benim telefonum 3.3" o bana yetiyor ayrıca küçük olduğu için rahatça taşınabiliyor
duvara asarsın iyi film izlenir
Boyut konusunda az çok bilgi sahibi olabilmeniz açısından birkaç resim daha konuya eklenmiştir

Ayrıca video da eklenmiştir
Referans Adresler