Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Keylogger'dan Anlayan Varmı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
PC' de keylogger var . Bir türlü kurtulamadım . İP mi kullanarak PC'yi kontrol ediyor . Bir çözüm bulamadım . Format dışında bir çözüm bilen varmı ?
en garanti çözüm format atmak, onun dışındaki çözümleri bilmiyorum ama kurtulamayabilirsin keyloggerdan, bu sitede keyloggerlar hakkında
Ben anlatmıstım ama en iyisi ilk önce virüs programını yada Ccleaner daha iyi bilgisayarı baksın virüs varmı bulunca hepsini sil ( virüsleri ) sonra kullanıcıyı sil yeni bir tane ac , önemli seyleri USB'ye at ama virüs olduguna dikkat et , dediklerimi yapmadan hic bir siteye giris yapma

BackDoor keylogger ise isin var demektir
(09-01-2011 10:14 PM)Aniimaqicalzx Yazılan: [ -> ]Ben anlatmıstım ama en iyisi ilk önce virüs programını yada Ccleaner daha iyi bilgisayarı baksın virüs varmı bulunca hepsini sil ( virüsleri ) sonra kullanıcıyı sil yeni bir tane ac , önemli seyleri USB'ye at ama virüs olduguna dikkat et , dediklerimi yapmadan hic bir siteye giris yapma

BackDoor keylogger ise isin var demektir

BackDoor olduğu kesin
Görev yöneticisini açabiliyorsan

Ctrl+Del > İşlemler > Kullanıcı Adı >

Bu yolu takip et ve listede bilmediğin , proğrama ait olmayan , ismi farklı birşey varsa o işlemi sonlandır ve iyi bir tarama yaptır.
yapıcakların bilgisayar icin :

-virüs'ü programını bırak bütün PC'ye baksın ( fazla güvenme ) Ccleaner var daha iyi
-kullanıcını sil
-yeni kullanıcı ac
-Her taraftaki parolaları degistir ( face , msn , skype , warrocktr, Youtube )
-bazı dosyaları alıcaksan virüs'den gecirip öyle USB'ye at , sonra yeni kullanıcıya at
-Hic bir siteye giris yapma , dediklerimi yapmadan
http://whatismyipaddress.com/ip/74.125.232.224

CMD den baktım bu ip şuan pc kontrol ediyor .
dediklerimi yap gider
Combofix kullanmanını öneririm
Allah yardımcın olsun ne diyeyim en garantisi format derim ama format atmadan demişssin bence o makinadeki hiç bir programa güvenme derim warrock'taki adında carlos'mus charında iyi caldırırsın falan direk format derim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler