Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Küçük bir empati
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Değerli piskolok Mustafa Koşay hocamın isteği üzerine yaptığım küçük bir empati umarım hak verirsiniz beyfendi

Değerli Arkadaşlarım

Bir Empati sizler feym olmadan biraz feyz alın diye..

*Fotoğraf makinası ile saçımın arkasını çekip "ünlü olmayan taşlara" attım bir sürü fun'ım var artık.

*İsmimi "DaDLy Em0juck" yaptım. Kızlar kuğul yazılarıma "hAyRaN".

*İ$y@nQr DéLiyQanLı takılıyorum bazen bir şarkı paylaşıyorum hele bir de beleş bir müziğin üzerine başkasının attığı yorumun aynısı atıyor birilerini kendimce ... ediyorum. Egom tatmin ve kızlar bana hasta.

*Facebook'da 5000 arkadaşım var benim. Bir çoğu kız 2.adım da"bqLémé yhapma éqLeéMé yhap" diyorum hepsine ve bir paylaşımı mı yüzlerce insan beğeniyor.

Peki şimdi bir sorum olacak değerli okur. Bilgisayar kapandı ve dışarıda kapının önünde duruyorum

ben kimim ?

Berkay Şık
İsmail Erez E.M.L Okul Temsilcisi
Bayrampaşa Öğrenci Mec 2. Bşk
güzelmiş Smile
Sanalda kral dışarda asosyal bir malsın sana demedim canlandırdığın kişiye facebooktakiler belki senin yüzünü bile görmedi ama yaptığın paylaşımlar sözler o kişilerde bu iyi çocukmuş der ama dışarda 2 çift laf edemeyen ama sanala oturduğunda Can Yücel olan kişiliksiz kişilerler karşı karşıyayız benimde böyle tanıdıklarım var kızın beğenileri onlarca 1dk içinde 20-15 kişi beğeniyor ama sınıfta o kadar malca davranıyorki yüzüne malsın diyoruz evet ben malım diyor yani sorun yok hocam reele önem verelim facebookta neymiş.
Referans Adresler