Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yetkimi Hakettiysem Ne mutlu bana!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
fazla söze gerek yok Smile
Yanlışlıkla ankette hakettine bastım ticket falan mı atmam lazım? Ss.gif
Hakettin ulan Big Grin
tickete gerek yok Big Grin
Good job Can =D^^
(09-01-2011 05:30 PM)Aniimaqicalzx Yazılan: [ -> ]Good job Can =D^^

Affirmative Big Grin
Kimin umrunda önemli olan güzel vakit geçirmemiz iyi sohbet ortamı olması İllaki hakettimmi diye sorucak olursan hakettin lan Smile Arada sırada forumda takılman dileğiyle...

Obaa TUĞGENERAL olmuşum Smile
(09-01-2011 05:22 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Yanlışlıkla ankette hakettine bastım ticket falan mı atmam lazım? Ss.gif

Forum felç.!.
(09-01-2011 05:16 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]bende sana diyorum bu yüzden hak etmediysem yazık yani nokta!

Eğer ki böyle bir konu açmışsan her türlü yoruma açıktır. Zaten ankete bakıldığında da her türlü yoruma açık olduğu ortada ya evet ya hayır dememiz gerek fakat senin de buna "bende sana diyorum bu yüzden hak etmediysem yazık yani nokta!" demen yanlış. Eyvallah diyip geçebilirsin, "bende sana diyorum bu yüzden hak etmediysem yazık yani nokta!" bunu diyeceksen de bu ankete 2.yi eklememen gerekiyordu.

Evet, senden moderatör olmaz gerçekten de Smile Daha konuna adapte olamıyorsun Smile
(09-01-2011 06:19 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]
(09-01-2011 05:16 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]bende sana diyorum bu yüzden hak etmediysem yazık yani nokta!

Eğer ki böyle bir konu açmışsan her türlü yoruma açıktır. Zaten ankete bakıldığında da her türlü yoruma açık olduğu ortada ya evet ya hayır dememiz gerek fakat senin de buna "bende sana diyorum bu yüzden hak etmediysem yazık yani nokta!" demen yanlış. Eyvallah diyip geçebilirsin, "bende sana diyorum bu yüzden hak etmediysem yazık yani nokta!" bunu diyeceksen de bu ankete 2.yi eklememen gerekiyordu.

Evet, senden moderatör olmaz gerçekten de Smile Daha konuna adapte olamıyorsun Smile

eyvallah (:

senden olmuş benden olacak.

TaTy

Saçma bir konu.Boş bir vakit buluyum ilgileneceğim seninle.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler