Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Justice kendini tekrarlıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bugün itibarı ile alınmış bir karar. Bu oyundaki sevdiğim nadir kişilerden olan Soner Ağdaş'la birlikte alınmış bir karardır bu. Bu bazı War Rock oyuncularını ifrit edecek bir karardır. Velhasıl-ı kelam, başta Soner Ağdaş, sonra da benim liderliğini üstleneceğimiz olan bu ismi eski ve kendisi tamamen modern ve yeni olan clanın ismi Justice. Bu da benim oyuna geri döndüğüm anlamına geliyor.

Bir clan yaratırsınız, ortamı tutturursunuz, dostluk büyür. Sonra çok fazla saçmalar ve bunu aile diye adlandırırsınız. Sonra aile diye adlandırdığınız o clanı üç tag içine alırsınız. Örnek verecek olursak. (V.I.P) -Ahaha! Bu sizin saçmaladığınızın resmidir. Clan maçı yaparsınız, kazanırsınız konu açarsınız. Konunun altına 'Ailemi tebrik ediyorum' gibisinden bir şeyler yazarsınız, burada saçmalamazsınız. Tüm saçmalamaların nirvanasına ulaşırsınız. Ama bunlar bizi eğlendiren ve eğlendirecek şeyler.

War Rock adına en eski platform olan WarrockTR'ye selam eder, tehlike çanlarının bir film-noir tadı aratan Londra atmosferinde çaldığını belirtmek isterim.

İyi oyunlar.
hayırlısı olsun herkes adına oyuna biraz renk getirebilirsek ne mutlu bize
Soner'in modemi hala aynımı ?
Soner'in modemi hala aynımı ? ^^ yıllar geçti muhabbetin üzerinden hafızada yer edinmek güzel bişiy
(09-01-2011 02:05 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Soner'in modemi hala aynımı ?

Askerde para topladıysa alır her halde yeni modem kendisine Smile
Soner abi askere gittikten sonra uzun uğraşlarım sonucunda(evet kendimi övüyorum şuan) Kenan'la birlikte ayakta tutmuştuk clanı. Biraz uzun bi süre sonra oyunu bırakanlar oldu atılanlar oldu, bazı alınmaması gereken kişiler alındı derken kapatmaya karar verdik. Justice Warrock'ta ki gelmiş geçmiş en büyük 'aile' dir bana göre. Dostluğun doruk noktasıdır.

Yeniden kurulmaz diye bekliyordum. Talimat büyük yerden gelmiş. Mutluyum lan şuan Big Grin

Ağdaşın askerliği bitmiş mi?
(09-01-2011 02:04 PM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]hayırlısı olsun herkes adına oyuna biraz renk getirebilirsek ne mutlu bize

Hoşgeldin Sonerim uzun zaman oldu la Smile renk katıyoruz oyuna ama fazla karışıyor Big Grin
Sonsuz desteğim yanında biliyorsun h.olsun
(09-01-2011 02:12 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Soner abi askere gittikten sonra uzun uğraşlarım sonucunda(evet kendimi övüyorum şuan) Kenan'la birlikte ayakta tutmuştuk clanı. Biraz uzun bi süre sonra oyunu bırakanlar oldu atılanlar oldu, bazı alınmaması gereken kişiler alındı derken kapatmaya karar verdik. Justice Warrock'ta ki gelmiş geçmiş en büyük 'aile' dir bana göre. Dostluğun doruk noktasıdır.

Yeniden kurulmaz diye bekliyordum. Talimat büyük yerden gelmiş. Mutluyum lan şuan Big Grin

Ağdaşın askerliği bitmiş mi?

Şafak: 99. Kutay. Seni de görmek isteriz birader.
Eyvallah. Justice nerdeyse ben ordayım zaten Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler