Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Umrumda mı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Mesaj sayım artsın tavan yapsın veya rapim gökyüzünde dalgalansın umrumda mı sanıyorsun konuyu acan sevgılı kardesım ? .. 1 yıla yakın suredır vakıt gecırıyorum ve her arkadasımızın konusuna ufak capta yorumlar eklıyorum ucu sana mı dokundu ? .. Yani hiç umrumda değilsin varya Wink..

Not: Manisalı45 arkadasım benım kutugumdur . Onada dokunmayın tarzanlar sakaya gelmez!

Mesaj sayımı sıfırlayın (0) hiç artmasın + rapimi -999 yapın hiçbir pozitif yonde artma şansı olmasın .. Profilim uzerınde oynama yapın profil resmimi siz belırleyın özel üye kimliğimi de bir zahmet .. E hadi beklıyorum kendimi sizin kollarınıza teslım ettım .

İyi bayramlar !
Manisalı'dan daha kısa zamandır burda olan ve daha fazla yorumları olan var ve Manisalı uzun zamandır bu forumda zaten.
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
(09-01-2011 01:29 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

adam olsan söyledğin şeyi savunursun anca saçma sapan şeyler yaz

TaTy

Forumu kapatırım ha
(09-01-2011 01:29 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

book.gif [Resim: 166668_484644949284_273158834284_6077606_5491813_n.jpg]

Çileği benden. Big Grin
Referans Adresler