Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Online oyunlarda illegalliği önleyebiliriz...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şimdi yazacaklarım uçuk gelebilir biliyorum.Yurt dışında birçok ülkede Online oyun federasyonları(turnuvalara milli takım seçiyor''muş'') var, aslında ülkemizdede 2010 yılında GSGM dijital oyunlar federasyonu altında bir kurum oluşturdu ama ben şuana kadar bir icraat'ını göremedim bu iş için bir federasyon oluşturuluyorsa Ülkemizdeki tüm online oyuncuları bir araya getirebilecek bir sivil toplum kuruşu yada dernek kurulabilir düşünün sadece burda 20.000 kişiyiz buna diğer oyuncularıda katalım knigt,dota vs. bir çok dernek veya stk'dan binlerce kişi fazla olmazmıyız buda bizim hertürlü şikayetlerimizi,isteklerimizi dünyaya duyurmaya yardımcı olmazmı? Ben inanıyorumki böyle bir işe kalkışılsın çok büyük destek alır...
Zor kimse uğraşmaz bi oyun için en başta ben. "Bana ne ya oynuycağım şurda 2 ay sonra bırakıcam sonra tekrar 1 sene sonra oynuycam" gibisine düşünürüm.
Türkiye'de yaşamakta olduğumuzu belirtmem sanırım bu konuya verebileceğim en iyi cevap olur. ''Eşşşğğğğeeeeek sıpası, bilgisayar başında oturacağına git ders çalış'' durumu söz konusu olduğu sürece, bahsi geçen durumun ülkemiz de gerçekleşmesi 2018'de Hitler'in ve Ay'da bulunan üslerinden zombilerin Dünya'ya geleceğine inanmak gibi bir şey.
Derneğe falan çoğu kişi katılmaz
yapsalar iyi olurda yapacak adam yok Smile
Kim uğraşır ki ..
zamanında çok uğraştık
Bence olabilir ama kimse uğraşmaz.
Referans Adresler