Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamersfirst'ün Satış Bölümü Ne Kadar Güvenli
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben sürekli kredi kartıyla alıyorum. Hiçbir sorun da yaşamadım. Ama biraz pahalı tabi. Dolar ne kadar ise karttan o kadar çekiyorlar. Hiçbir sorun olmuyor yani. Alabilirsin Smile
yanlız sana bir şey söyliyim sanırım o 90 days silver eski pre =)
new yazmıyor yani 5.slotsuz eski özellikte.
esn kod ile teslimi yok arkadaşlar malesef K2 bu gibi durumlarda bayilere indirim yapmıyor bayi sisteminden normal fiyatından çekebiliyoruz
(09-01-2011 03:39 AM)ByKeshan22TR Yazılan: [ -> ]Ben sürekli kredi kartıyla alıyorum. Hiçbir sorun da yaşamadım. Ama biraz pahalı tabi. Dolar ne kadar ise karttan o kadar çekiyorlar. Hiçbir sorun olmuyor yani. Alabilirsin Smile

Angry kızdım şimdi bizde daha uygun son tekliften bakiye ekleyerek alabilirsiniz gitti gidiyor dükkanımızdanda alabilirsiniz

Smile
birşey olmaz Smile
(09-01-2011 02:44 AM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]Silver, Gold, 400, 800, 2000, 3200 G1 aldım xgametrden hepsini de kredi kartıyla aldım şu ana kadar sorun çıkmadı çokta rahat hemen geliyor, umarım bundan sonrada çıkmaz.

Bu arada kaç g1'e geliyor ?

Unutmayalım Famas retailide almıştın Smile hiçbir sorun çıkmaz güvenle alabilirsin Smile
(09-01-2011 08:47 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]esn kod ile teslimi yok arkadaşlar malesef K2 bu gibi durumlarda bayilere indirim yapmıyor bayi sisteminden normal fiyatından çekebiliyoruz
(09-01-2011 03:39 AM)ByKeshan22TR Yazılan: [ -> ]Ben sürekli kredi kartıyla alıyorum. Hiçbir sorun da yaşamadım. Ama biraz pahalı tabi. Dolar ne kadar ise karttan o kadar çekiyorlar. Hiçbir sorun olmuyor yani. Alabilirsin Smile

Angry kızdım şimdi bizde daha uygun son tekliften bakiye ekleyerek alabilirsiniz gitti gidiyor dükkanımızdanda alabilirsiniz

Smile

Haklısın abi. Gitti gidiyor da olduğunu bilmiyordum. Hatta famas retail alırken arkadaşlar söyledi oradan aldım. Hemde taksitle. Bundan sonra ordan alırım abi ayıpsın.Big Grin
Gamersfirst'ten güvenli alışveriş yapabilirsin xgametr içinde geçerlidir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler