Meraba arkdaşlar... Ben oyunumu bilgisayara kurdum. tabi format attikdan sonra oldu herşey. ve oyunu yükledikden sonra launceri tikladim hani pach yüklensin diye.. ama ekrana ''Cannot get a file[version.tzt]! diye bir yazı geldi. 10 saat önce araştirmaya başladim...
YapTİKlarim...
1.modemi resetledim olmadi...
2.pc yi resetledim olmadi...
3.oyunu sildim yükledim olmadı...
4.pach geriye aldim olmadi...
5.bilgisyarımda vürüs programı yok hiç bişi yok o halde gene olmadi...
6.güvenlik duvarını kaldirdim olmadi...
7.bilgisayara yeni format attim gene olmadı...
8.dns ayarlarini degiştirdim olmadi...
[color=#FF0000]peki nasil olcak.. ???[/color]
Şimdi dövecekler adamı

ya inan çok yoruldum ve çok uyuz oldum.. nedir bunun cözümü yardim lütfen
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 12
Updater = 20
Client = 29
Sub = 3
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
Bunu dene bi istersen.Çnkü bu hata erişilemediğini söylüyor yani anti-virüsle ilgili birşey,virs programı yok diyorsn ama başka bir yerden engelliyen birşey var snrm
Yapacak bişi kalmamış zaten oyunu nerden indiriyorsun ?
yok buda olmadi ben bu kotlardan herkesin söyledigini yaparak degiştirdim olmadi olmadi

(09-01-2011 12:17 AM)DogukanYuksel Yazılan: [ -> ]Yapacak bişi kalmamış zaten oyunu nerden indiriyorsun ?
Oyunu 2 sene önce felan cdye cekmiştim ordan yükledim... acaba bu sorunmuki ?
O kadar şey yapmana gerek yoktu be dostum

Eğer ki Win 7 veya Vista Kullanıyosan War Rock Simgesine Sağ tıkla özellikler de yukardan uyumluluk ordan yönetici ile çalıştır uygula tamam

Eğer ki xp kullanıyorsan onu bilemem

(09-01-2011 12:17 AM)mchayal Yazılan: [ -> ]yok buda olmadi ben bu kotlardan herkesin söyledigini yaparak degiştirdim olmadi olmadi 
(09-01-2011 12:17 AM)DogukanYuksel Yazılan: [ -> ]Yapacak bişi kalmamış zaten oyunu nerden indiriyorsun ?
Bence sen git Warrock'un resmi sitesinden indir,yükle oyunu açmayı dene.Herhalde olur olmazsa yukardaki uyumluluk şeyini dene.olmazsa bilemiyorum.
(09-01-2011 12:17 AM)mchayal Yazılan: [ -> ]yok buda olmadi ben bu kotlardan herkesin söyledigini yaparak degiştirdim olmadi olmadi 
Oooo.. Yeni client indir sitesinden
yarının olmasını bekle kardeşm artıkk